İlkadım’da cenaze hizmetlerine zam ters tepti! – 5648

İlkadım'da cenaze hizmetlerine zam ters tepti!

Samsun İlkadım Belediyesi’nin Haziran ayı meclis komisyon toplantısı Başkanvekili Hayri Atmaca başkanlığında İlkadım Gazi Hizmet Binası’nda yapıldı. 7 gündem maddesi ve ek gündem maddelerinin karara bağlandığı komisyonda, cenaze nakil ücret tarifesinin yeniden belirlenmesi teklifi görüşüldü. 

ZAM TEKLİFİ REDDEDİLDİ!

Cenaze nakil aracının KDV hariç km başı 1 lira, otobüsünün ise 1 lira 75 kuruş olmasını öngören teklif, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin önerisi ile reddedildi. Teklif, cenaze nakil aracının km başına 50 kuruş, cenaze otobüsünün ise km başına 1 lira olması şeklinde revize edilerek kabul edildi. 

BAŞKAN DEMİRTAŞ’TAN CENAZE HİZMETLERİ AÇIKLAMASI

İlkadım Belediyesi bundan böyle vatandaşlarımızın iyi gününde olduğu gibi en acılı günlerinde de yanında olacak diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Çünkü ölüm hayatın bir gerçeği. Belediyemiz bünyesinde yeniden organize edilen cenaze hizmetleri  ilçemizin büyük bir ihtiyacı.Cenaze sahibi sadece cenazesinin acısını yaşasın, ikramla, masayla, sandalyeyle uğraşmasın, bunların tamamını biz İlkadım Belediyesi olarak üstlenelim diyerek vatandaşımızın acısını hafifleten hizmetler sunuyoruz” dedi.

BEŞİKTEN MEZARA KADAR HİZMETTE DEVAM

Halka hizmet Hakka hizmettir’ anlayışını şiar edinmiş bir hizmet anlayışı ile vatandaşların beşikten mezara kadar, örnek bir belediyecilik anlayışı ile halkımızın daha iyi hizmet almaları için cenazelerde gördüğümüz tüm detayları ortaya koyarak cenaze hizmetlerimizle vatandaşımızın zor gününde yanında olduklarını altını çizen Demirtaş,”Baş sağlığı dilekleri için cenaze sahiplerine gelen yakınlarına misafir olan vatandaşlarımızı belediye olarak bizler ağırlıyoruz.Böylelikle vatandaşımızın en acılı gününde yanlarında bulunarak acılarını paylaşıyoruz ”dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu