İlkadım’da Örnek Olacak Uygulama – 5576

İlkadım'da Örnek Olacak Uygulama

Kıran Mezarlığı girişinde Bayram öncesi mezarlık ziyareti yapan vatandaşlara İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın verdiği talimat doğrultusunda servi,çam,defne fidelerinde oluşan 1500 adet fidanı Park Bahçeler Müdürlüğüne ait personeller vatandaşlara ücretsiz dağıtımını yaptı. Bir noktadan yapılan fidan dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, fidanlar sabah saatlerinde iki saat içinde bitti.

ER MEZARLIKLARIMIZ DAHA YEŞİL OLSUN
Kendi seralarında yetiştirdikleri 500 adet servi,500 adet çam 500 adet defne fidanını halka Belediye Başkanımızın verdiği talimatlar doğrultusunda ücretsiz dağıttıklarını belirten Park Bahçeler Müdürü Alaattin Er “Yakınlarını ebediyete uğurlamış vatandaşlarımızın, geleneğimizde yer alan mezarlık ziyaretlerinde bir fidan ile yaşatmak, hem de mezarlıklarımızın daha yeşil ve daha özel yerler olmasına katkıda bulunmak için vatandaşlarımıza 1500 fidan dağıttık.” dedi. 


UYGULAMA VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI
Fidanlarını alan vatandaşlar yakınlarının mezarlarının başına fidanı dikerken, “Bu güzel bir uygulama, vesile olanlardan Allah razı olsun. Biz de yakınlarımızın mezarına fidan dikmeyi düşünüyorduk, bu çok iyi oldu” diye uygulamanın güzelliğini kaydettiler.
Ücretsiz fidan dağıtımına İlkadım Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Alaattin Er,Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç,Zabıta Müdürü Şeref Sarı ve park bahçeler personelleri katılım sağladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu