İlkem YKS’de Aldığı Türkiye Derecesi İle Başarısını Tescilledi – 10493

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

İlkem YKS'de Aldığı Türkiye Derecesi İle Başarısını Tescilledi

Yaşardoğu, Derebahçe, Kadifekale ile 3 Farklı Şubede eğitim ve öğretime katkı ve destek hizmetini sürdüren İlkadım Belediyesi Etüt ve Eğitim Merkezi  263 Öğrenciyi Üniversiteye Hazırlık Kursu ile sınava hazırladı. 27-28 Haziranda tarihlerinde yapılan TYT ve AYT sınavlarına deneyimli öğretmenler eşliğinde hazırlanan öğrenciler başarıyı yakaladılar. Pandemi süreci ve sonrasında günlük Deneme Sınavları ve on-line soru çözümleri ile öğrencilerini yalnız bırakmayan İLKEM, bu başarısını Türkiye derecesi ile taçlandırdı. Sınava katılım sağlayan tüm öğrencilerin baraj seviyesini geçmesi ve 12 öğrencinin YKS sınavında farklı dereceler ile Türkiye genelinde derecesi yapması hem öğrenciler ve velilere çifte mutluluk yaşattı.

“Öğrencilerimize ücretsiz tercih imkanı sunuyoruz”

Alınan başarıdan büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını dile getiren İLKEM Eğitim Koordinatörü Davut Öz;” 6 – 14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan YKS tercihleri için öğrencilerimizi ve velilerimiz ILKEM şubelerine gelen öğrencilere ücretsiz rehberlik servisleri ve Sınıf öğretmenleri eşliğinde tercih imkanı sunduklarını ifade etti.

“Her başarını arkasın emek ve özveri var”

İlçemizde dereceye giren ve yarın bizleri temsil edecek öğrencilerimizi tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Her başarının arkasında emek, özveri ve gayret vardır. Öğrencilerimiz emek vererek karşılığında Türkiye’de derece yaptılar. Bu sevinçlerini aileleri ile belediyemize gelerek bizlerle paylaştılar. Bizleri de mutlu ettiler. Öğrencilerimizin aldıkları bu başarı, eğitim öğretime yapılan desteklerin bir emaresidir. Belediye olarak her zaman öğrencilerimizin yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. İlçemizde eğitime destek bizden, başarıyı ise öğrencilerimizden bekliyoruz” dedi.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu