İmamoğlu’ndan Deveci’ye teşekkür – 5415

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

İmamoğlu'ndan Deveci'ye teşekkür

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 100. yılı kutlamaları için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve parti yöneticileri ile Samsun’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yoğun ilgi gördü. İmamoğlu, Atakum’da katıldığı birçok programda adeta sevgi selinde boğuldu. ‘Her şey çok güzel olacak’ tezahüratları yapan vatandaşlar İmamoğlu’nu bağrına bastı. İmamoğlu’nun Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile birlikte katıldığı programlarda büyük bir coşku yaşanırken, vatandaşlar İmamoğlu’na sarılmak ve fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

KARADENİZ’İN ÇOCUĞU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Türkiye’nin sevgilisi olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Doğal olarak Samsun’un ve Karadeniz’in de sevgilisi. Ekrem başkanımız Karadeniz’in çocuğu. 19 Mayıs 1919’un 100. yılında, 100. yıl coşkusu Ekrem İmamoğlu coşkusuyla Samsun’da bütünleşti, ikisi bir araya geldi ve Atatürk’ün doğduğum kent dediği, Cumhuriyetin başkenti Samsun’dan Ekrem İmamoğlu sevgisini tüm Türkiye’ye, tüm dünyaya ilan ettik bugün” dedi.

CEMİL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Deveci’nin ev sahipliğinde Samsunlularla buluşmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Hele hele tarihi bir günde Samsun’da olmak büyük bir mutluluk. Atamızın Samsun’a çıkışının 100. yıldönümünü kutlamak bizim jenerasyona nasip oldu. Bir daha 100. yıl yok. İnşallah 200. yıl olacak. Sevgili başkanımın ev sahipliğinde bu tarihi günde Samsun’u yaşamak, Atamızı hissetmek benim için büyük bir onur, gurur. Cemil başkanıma başarılar diliyorum. Biz onun yanında olacağız, o bizim yanımızda olacak. Hep beraber güzel başarılara imza atacağız. Aynen Atamızın Samsun’a çıkışındaki ruhu gibi, bir arada milli birlik ve beraberlik içerisinde Samsun’da, İstanbul’da ve Türkiye’nin birçok şehrinde Türkiyemizin geleceği için çalışacağız” ifadelerini kullandı.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu