İş İşten Geçmeden Önleminizi Alın – 7440

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

İş İşten Geçmeden Önleminizi Alın

Samsun ve bölge genelinde yüzlerce projeye imza atan Çalışkan Alarm Güvenlik Otomasyon  yangın algılama sistemleri,hırsız alarm sistemleri,network kamera sistemleri, kartlı geçiş sistemleri gibi konularda hizmet veriyor.

“İŞ İŞTEN GEÇMEDEN ÖNLEMİNİZİ ALIN”
Tüm dünyada önleyici ve caydırıcı özelliği ile öne çıkan alarm ve kamera sistemleri hakkında bilgi veren Çalışkan Güvenlik, Alarm Otomasyon Sistemleri Genel Müdürü Serkan Çayır, “Hırsızlara karşı güven içinde kalmak büyük önem arz ediyor. Bu aşamada bildiğimiz geleneksel yöntemler artık işe yaramıyor ve caydırıcılığı kalmadı. Son teknoloji cihazlarımızla yaşam alanlarınızı güvene alabilirsiniz. Güvenlik ve tedbir sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada en kritik ihtiyaçlardan biridir. Her şeyden önce psikolojik bir gereksinimdir ve eksiksiz olmalıdır. Ne yazık ki bugün pek çok kişi evine ya da iş yerine hırsız girdikten veya yangın yaşadıktan sonra alarm hizmetine ihtiyaç duyduğunu fark ediyor. Bu sebeple “İş İşten Geçmeden Önleminizi Alın” sloganıyla başlattığımız kampanyamızla şirket olarak biz bu alışkanlığı da kırmak ve güvenlik ihtiyacı olan herkese ulaşmayı amaçlıyoruz. “dedi.

 


 

“MÜŞTERİ VE MEMNUNİYETİ VE KALİTELİ HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
Çalışkan Alarm Güvenlik Otomasyon’nun 2010 yılında faaliyetlerine başladığını belirten Genel Müdür Serkan Çayır, “Yolculuğumuz 2010 yılında başladı. Şirketimiz alarm, güvenlik, ve otomasyon sistemleri alanında faaliyetlerine 9 yıldır aralıksız devam etmektedir.  2010 yılında 3 kişi ile başlayan bu yolculuk bugün 10 kişilik uzman kadrosuyla emin adımlarla ilerliyor. Samsun ve bölge genelinde ekibimizle birlikte yüzlerce projede yer aldık.  Yaşadığımız çağın gerekliliklerini yakından takip ederek son teknoloji ürünleri sizlerle buluşturmak için showromumuzda sergiliyoruz. İnsan odaklı çalışma anlayışımızla yüksek hizmet kalitemizle ilk önceliğimiz her zaman için müşteri memnuniyeti olmuştur. “İş İşten Geçmeden Önleminizi Alın” sloganıyla başlattığımız projemiz kısa sürede Samsun bölge genelinde birçok noktada hayata geçti. Bu projeyle birlikte yüzlerce ev, işyeri ve AVM ve birçok sayamadığımız alanda güvenlik çözümleri ürettik. Bugün geldiğimiz noktada yüzlerce mutlu müşterimizle gurur duyarken yeni teknolojilerde yakından takip ederek geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz.” diye konuştu.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu