İYİ Parti Samsun’da Kongre Heyecanı Başladı! – 9846

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

İYİ Parti Samsun'da Kongre Heyecanı Başladı!

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, kongre  süreci ile ilgili bilgi verdi. Korona virüs nedeniyle ara verdikleri kongrelere yeniden başladıklarını açıklayan Güleroğlu, Temmuz ayının sonunda il başkanlığı seçimlerinin yapılacağına dikkati çekti. 

SAMSUN’A ÖRNEK OLACAĞIZ 

Güleroğlu, ” Aslında kongrelerimizin şu ana kadar bitmiş olması gerekirdi. Ancak pandemi süreci nedeniyle ertelendi. Temmuz ayının ilk 2 haftasında ilçe kongrelerimizin tamamını bitirmiş olacağız. 8 ilçede bitti. 9 ilçe de ise Temmuz ayında bitecek. 4-5 adayın çıkacağını düşünüyorum. Bu da partimizde ki demokrasi anlayışımızın bir tezahürü. Samsun’a ve ülkemize yakışan bir kongre yaparak örnek olmak istiyoruz. 2023 seçimlerinde ise iktidarı hedefliyoruz” diye konuştu.

VALİ’NİN ALINMASI BİZLERİ ÜZDÜ 

Bir kaç gün önce merkeze alınan Samsun Valisi Osman Kaymak’la ilgili duygularını dile getiren İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu şöyle konuştu; “3 yıl boyunca Samsun’a yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren ve halkın içinde olan değerli bir bürokrat olarak Sayın Valinin görevden alınması bizleri de son derece üzmüştür. Bu şehre hizmet eden, sayılan ve sevilen insanların bu şekilde değerlendirilmesi son derece yanlış olmuştur. Her kesime eşit mesafede davranan ve devlet adamlığıyla Samsunluların çok sevdiği bir bürokratı Ankara’ya göndermek Samsunluların aklıyla alay etmekten başka bir şey değildir.”


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu