Kahvaltı Sofralarının Vazgeçilmezi Philips Ekmek Kızartma Makinesi – 6336

Kahvaltı Sofralarının Vazgeçilmezi Philips Ekmek Kızartma Makinesi

Sofralarda mutluluğun en pratik yardımcısı Philips, sekiz farklı ısı ayarı ile farklı derecelerde ekmek kızartma seçeneği sunarken, dahili çörek ısıtma rafı sayesinde ise sandviç ekmeklerinden kuruvasana kadar her şeyi kızartıyor, fırından yeni çıkmış gibi lezzetli sunumlar hazırlamayı sağlıyor.

Aynı zamanda buz çözme fonksiyonu sayesinde hazırladığı lezzetli ekmek ve çörekleri buzlukta saklamayı tercih edenlerin de hayatını kolaylaşıyor. Büyük ekmek dilimlerine de uygun, şık tasarımı ile Philips Ekmek Kızartma Makinesi sadece kahvaltıların değil, günün her öğününde mutfakların vazgeçilmezi olacak.

Entegre kablo yuvası sayesinde dağınıklığın önüne geçerek, otomatik kapanma özelliği sayesinde mutfakları istenmeyen hasarlardan koruyor. Ayrıca yeniden ısıtma modu sayesinde tek bir dokunuşla önceden kızarmış ekmekleri ısıtan Philips Ekmek Kızartma Makinesi iptal düğmesi ile de kızartma işlemini anında durdurarak güvenli ve rahat bir kullanım sağlıyor.

Philips Daily Collection HD2590/90 Ekmek Kızartma Makinesi, 249,99 TL tavsiye edilen perakende fiyatı ile satışa sunuluyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu