Kahve Dünyası’ndan Özel Çikolata Serisi – 7567

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Kahve Dünyası’ndan Özel Çikolata Serisi

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen ve lezzetini bölgesinin karakteristik özelliklerinden alan El Yapımı Orijin Tablet Çikolata serisi hazırladı.

Ekvador, Madagaskar, Tanzanya, Venezuela, Gana – Fildişi Sahili ve Kolombiya menşeili kakao taneleriyle Kahve Dünyası’nın fabrikalarında üretilen yeni seride sekiz çikolata bulunuyor. Yüzde 75 kakao içeren bitter Ekvador, floral, meyvemsi, hafif çimensi ve toprağımsı bir tada sahipken aynı oranda kakao içeren bitter Tanzanya’da, fındık ve ceviz tadı hissediliyor. Yüzde 65 kakaolu bitter Madagaskar’da meyvemsi tatlar ön plana çıkarken yüzde 70 kakaolu bitter Kolombiya, buruk, acı ve yoğun odunsu tatları sevenlerin çikolata keyfini zirveye taşıyor. Serinin kakao oranı en yüksek çeşidi ise yüzde 80 ile bitter Venezuela. Yoğun kakaosuna rağmen hafif bitter tadıyla şaşırtan bu lezzette belirgin meyve tatları dikkat çekiyor.

Şeker ilavesiz çikolata keyfi!

Kahve Dünyası, yeni çikolata serisinde formuna dikkat eden veya farklı nedenlerle şeker tüketemeyen misafirlerine de sürpriz yaparak üç çeşidi şeker ilavesiz olarak hazırladı. Orijini Gana – Fildişi Sahili olan tablet çikolatalar, şeker içermedikleri gibi bitter, sütlü ve beyaz çeşitleriyle farklı damak tatlarına hitap ediyor.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu