Kanal 362 Fark Yarattı! Kutlamaları Onbinler İzledi… Samsunspor’un 55. Yıl Coşkusu – 10120

Kanal 362 Fark Yarattı! Kutlamaları Onbinler İzledi... Samsunspor'un 55. Yıl Coşkusu

Bugün Samsunspor’un kuruluşunun 55. yılı olması nedeniyle sadece Samsun’da değil, Türkiye’nin dört bir yanında kutlamalar gerçekleştirildi. Öğle saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılarak başlanan kutlama etkinlikleri, akşam saatlerinde Nuri Asan Tesisleri’nde devam etti. Saatler 20.55’i gösterdiğinde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından ilk meşale ateşlendi, ardından Nuri Asan Tesisleri’nden yükselen havai fişekleri gören taraftarlar, Samsun’un belirli noktalarından, evlerinin işyerlerinin balkonlarından, çeşitli yerlerden, aynı anda kırmızı renkte meşale yaktılar. Ortaya ender rastlanan görüntüler çıktı. 

KANAL 362 CANLI YAYINLADI
İlkadım, Atakum, Canik başta olmak üzere Samsun’un tüm ilçelerinde, Türkiye’nin çeşitli illerinde korona virüs tedbirleri kapsamında yapılan kutlamaların görüntüleri sosyal medyada hızlı bir şekilde yayıldı. Samsun’un internet televizyonu Kanal 362, Nuri Asan Tesisleri başta olmak üzere, Mert Irmağı, Atakum ve ilimizin bir çok noktasında gerçekleşen muhteşem görüntüleri Facebook sayfasından canlı olarak ekranlara taşıdı. Onbirlerce kişi kutlamaları Kanal 362 ekranlarından takip etti. 

Şampiyonluğun da özel bir günde geldiğini belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Nice 55. Yıllara. Bu kutlamalarla birlikte Süper Lige çıkışın ilk bölümünü tamamlamış olduk. Seneye de inşallah şampiyon olup, bu güzel şehre Süper Ligdeki geçmişte yaşadığı o güzel günleri tekrar yaşatmak istiyoruz. Bütün amacımız bu. Bu şehre, bu taraftara verilmiş sözlerimiz var. 55’inci yılımızda şampiyonluğun ilan edilmesi bizim için ayrı bir keyif oldu. Amacımız Süper Ligde ses getiren, Türk futboluna damga vuran Samsunspor’un bu yolculuğuna en hızlı şekilde devam ettirebilmek. O yüzden bundan sonra çok çalışacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu