Kanser Hastasını Zorla Dışarı Attılar – 7797

Kanser Hastasını Zorla Dışarı Attılar

Samsun’un İlkadım ilçesinde yer alan ve bölgeye hizmet veren Eğitim Araştırma Hastanesi’nde skandal bir olay yaşandığı iddia edildi. İddiaya göre kanser tedavisi gören bir hasta, doktorunun önerisi ile hastanede başka bir bölüme tektik için sevkedildi. Bu esnada hastanın asiston doktorla yaşadığı diyalog üzerine, yaka paça dışarı atıldığı iddia edildi. 

Duyanları şaşkına çeviren olay, önceki gün hastanenin Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları bölümünde yaşandı. Kanserin ilk evresinde olan bir kamu kurumunda çalışan M.K, İç Hastalıkları ve Hematoloji bölümündeki doktorunun önerisi ile Endokrinoloji Bölümü’ne tektik için gitti. Burada iddia göre asistan doktor, kendisi ile ilgilenmedi. Doktorun asistan doktoru araması üzerine hasta M.K, yine asistan doktorun yanına gitti. 

KANSER HASTASI ŞİKAYETÇİ OLDU

Kanser hastası M.K ile asistan doktor arasında geçen diyalog sonrası, kanser hastası yaka paça içeri giren görevliler tarafından dışarı atıldı. Kanser hastası M.K , önce başhekim yardımcısına yazılı dilekçe ile şikayette bulundu, ardındanda Sağlık Bakanlığı’na durumu bildirdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu