Kargosu Başka Bir Kişiye Teslim Edilen Öğrenci Suç Duyurusunda Bulundu – 7947

Kargosu Başka Bir Kişiye Teslim Edilen Öğrenci Suç Duyurusunda Bulundu

İzmir’de bir öğrenci kargosunun yanlış kişiye teslim edilmesinden dolayı kargo firması hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda bulunan öğrenci bu durumdan şikâyetçi olduğunu belirtti.

İzmir Ege Üniversitesi’nde Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Muhammed Bedran Çakar, İstanbul’da yaşayan akrabasına dizüstü bilgisayarını göndermek için kargo firmasına teslim etti.

Bir süre sonra kargo şirketinden kargosunun alıcı kişiye ulaştığı mesajını alan öğrenci akrabasını aradı. Alıcı ise kargoyu teslim almadığını belirtti. Bunun üzerine Çakar, kargo firması ile iletişime geçti. Kargo firmasının şubesindeki kamera kayıtları incelendiğinde kargonun şubeye gelen farklı bir kişiye teslim edildiği tespit edildi.

Bunun üzerine Çakar İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına gitti. Kargo firması ve kendisine ait olmayan kargoyu teslim alan kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Çakar yaptığı açıklamada şubede bulunan kargocuların, söz konusu paketi kimlik bile sormadan teslim ettiğini bu sebepten dolayı bilgisayarı alan kişiye hiçbir şekilde ulaşılmadığını belirtti.

Çakar bilgisayarının teslim edilmesini ya da zararın karşılanmasını istiyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu