Kayserili Futbolcuların Ödemelerinin Gerçekleştirilmemesi Üzerine İdmana Çıkmadı – 7840

Kayserili Futbolcuların Ödemelerinin Gerçekleştirilmemesi Üzerine İdmana Çıkmadı

Süper Ligde 7. Haftayı geride bırakırken 7 haftada sadece 3 puan toplayabilen ve son sırada yer alan İstikbal Mobilya Kayseri sporda oyuncular ödeme alamadıkları için idmana çıkmadılar.

Kayseri sporlu oyuncular, kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediği için bugün toplu olarak antrenmana çıkmama kararı aldılar. Kayseri spor yöneticileri, futbolcuların ödemelerini 15 Ekim 2019 tarihine kadar ödeyeceklerini söylemişlerdi. Fakat bu söz yerine getirilmedi ve bu yüzden oyuncular bugün idmana çıkmadılar.

İdman Saati Değişti

Saat 14.00 de yapılacak antrenmanın 18.00 alınmasının ardından Kayseri spor yöneticilerinin futbolcuları ikna edememesi ile antrenmana çıkmadılar.

Yöneticiler ödemeler için 18 Ekim’e kadar süre istedi. Fakat oyuncular en azından 1 aylık ücretlerini bugün ödenmesini istediler. Kayseri spor futbolcuları, 1 saat süren toplantıda yönetime süre verdi ancak antrenmana çıkmamada diretti. Sarı kırmızılı ekipte moraller çok düşük Kayseri spor futbolcuları dün de antrenmana çıkmayacaktı yönetimin ısrarı üzerine 5-2 kısa pas çalışması yapıp antrenmanı bitirdiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu