Koca Bir Sezonu Boşa Geçirdi! – 9854

Koca Bir Sezonu Boşa Geçirdi!

Geçen sezon devre arasında Darıca Gençler Birliği kulübünden transfer edilen Bünyamin Cesur Karataş, Samsunspor kariyerinin neredeyse hiç forma giyemeden tamamlamak üzere. 2018-19 sezonunda sadece 33. haftada deplasmanda Manisaspor’la oynanan karşılaşmada dönemin teknik direktörü İsmet Taşdemir’den 39 dakika süre alan orta saha oyuncusu, bu sezon ise yaşadığı sakatlık nedeniyle neredeyse bütün bir sezonu boşa geçirmiş oldu. 

KUPA MAÇINDA SAKATLANDI
Kırmızı-Beyazlılar’da yaşanan forma rekabetine bir türlü dahil olamayan Bünyamin, bu sezon sadece iki maçta görev alabildi. Ziraat Türkiye Kupası’nın 3 Turu’nda Fatsa Belediyespor maçında doksan dakika boyunca forma giyen ve ardından Gümüşhanespor’la oynanan karşılaşmada çapraz bağlarını koparmıştı. Kasım ayında ameliyat olan 24 yaşındaki futbolcu, normal süre zarfında sezonu kapatmıştı fakat korona virüs nedeniyle ligler ertelendiği için ligin son 6 haftasında forma giyebilir.

Bünyamin Cesur Karataş, bir buçuk yıllık Samsunspor macerasında 3 maçta forma giydi. Toplamda 174 dakika süre alan Avusturya kökenli oyuncu, bir asist kaydetti. Sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu