Kulüpler Ne Yapacak? – 5263

Kulüpler Ne Yapacak?

KULÜPLER KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Eski Stadın yerine yapılması planlanan Millet Bahçesi için inşaat çalışmaları devam ederken, daha önce yıkılmayacağı açıklanan Canik Suni Çim sahanın yıkımı gündeme geldi. İki yeni saha planırken, Amatör spor kulüpleri, yıkım ile yeni sahaların yapım aşamasında geçen sürede ne yapacağını şimdiden kara kara düşünmeye başladı. 

SEZON TAKVİMİ BEKLENİYOR

Canik’te bulunan ve Samsun amatörüne yıllardır hizmet veren Canik Suni Çim saha için Amatör kulüplere kötü haber geldi. Yan çim sahanın yıkılmasının ardından, daha önce ‘yıkılmayacak’ açıklaması yapılan Canik Suni Çim Sahanın da sezon takviminin sona ermesi ile birlikte yıkılacağı öğrenildi. Konu ile ilgili belirsizlik devam ererken yıkılmaması için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Arap saçına dönen yıkım işlemi için son kararın birkaç gün içerisinde verileceği öğrenildi.

YAZIŞMALAR SÜRÜYOR

Canik Suni Çim Sahanın yıkılması sonrasında ise Amatörün mağduriyetinin nasıl giderileceği ise soru işareti olarak zihinler yer etti. Sahanın yıkılması halinde Sevgi Kafe ve Batıpark Bölgelerinde iki ayrı sahanın yapılması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi arasında yazışmaların devam ettiği öğrenildi. Yıkılan yan Çimdeki tribünler ise yıkılmayacağı öne sürülen Suni Çim Sahaya 60 bin TL harcanarak monte edilmişti.

TRİBÜN YENİ DEĞİŞMİŞTİ

Yıkılan yan çim sahada bulunan ve yeni olan tribünler, Canik Suni Çim Sahaya monte edilmişti. Kaldırılması ve montesi için 60 bin TL harcandığı öğrenilirken, tribünün diğer bölümünde ise iyileştirme çalışmaları yapılacaktı.

HHALK

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu