Kuveyt Türk Müşterileri PttMatik’lerde İşlem Ücreti Ödemiyor! – 5922

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Kuveyt Türk Müşterileri PttMatik’lerde İşlem Ücreti Ödemiyor!

Türkiye’nin öncü katılım bankası Kuveyt Türk, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için PTT ile iş birliği gerçekleştiriyor. Kuveyt Türk müşterileri, PttMatik’ler aracılığıyla ücretsiz para çekip yatırabiliyor ve bakiyelerini sorgulayabiliyor.

Mehmet Oral: Türkiye’nin her yerinde 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz

PttMatik’ler aracılığıyla hiçbir banka ATM’sinin bulunmadığı yerlerde dahi müşterilerine hizmet verdiklerini söyleyen Kuveyt Türk Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, “Kuveyt Türk olarak müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini en üst düzeyde tutmak için pek çok çalışma yürütüyoruz. Bu bağlamda PTT ile gerçekleştiğimiz iş birliğiyle müşterilerimize, şubelerimizin olmadığı yerlerde dahi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz PttMatik’leri tıpkı Kuveyt Türk ATM’lerini kullanır gibi rahatça kullanıyor ve hiçbir işlem ücreti ödemiyor. 2019 yıl sonuna kadar tüm müşterilerimiz bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecek” dedi.

Kuveyt Türk müşterileri PttMatik’lerden günlük 1.000 TL’ye kadar para çekip yatırabilirken ihtiyaç duydukları her an bakiyelerini öğrenebiliyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. (Kuveyt Türk), 1989 yılında kurulmuştur. Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcılarla buluşturan banka; müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji – inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı adımlar ile sektöründeki öncü konumunu sürdürmektedir. Altın bankacılığı alanında adım atan ilk katılım bankası olan Kuveyt Türk ayrıca, Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk banka sukuk işlemini gerçekleştirmiştir. Türkiye’de bir banka tarafından hayata geçirilen ilk Ar-Ge merkezini 2010 yılında kuran Kuveyt Türk, bugün Türkiye’de iki Ar-Ge merkezine sahip tek banka unvanına sahiptir. Ar-Ge merkezinde geliştirilen projeler arasında, video görüşme ile self servis işlemlerin bir arada yapılabildiği XTM gibi dünyada bir ilk olan projeler de yer almaktadır. Bugün itibarıyla Türkiye genelinde 417 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk Katılım Bankası, yurt dışında ise Bahreyn şubesi ve Almanya’daki banka iştiraki KT Bank AG’yle faaliyetlerini sürdürmektedir. Operasyonel çalışmalarının yanı sıra toplumsal değerleri temel alarak ve kültürel varlıklara sahip çıkarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kuveyt Türk, “Değerlerimizle büyüyoruz” yaklaşımı doğrultusunda birçok restorasyon projesi üstlenmiş, kitap ve belgesel gibi kalıcı eserler ortaya koymuştur.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu