MEB Mesleki ve Teknik Eğitim İçin Yeni Materyaller Önerdi – 7969

MEB Mesleki ve Teknik Eğitim İçin Yeni Materyaller Önerdi

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk mesleki ve teknik eğitimi daha iyi bir hale getirebilmek adına bazı ortaklar ile uzun soluklu bir proje yürüttüklerini ve bu yeni projenin çıktılarını almaya başladıklarını da dile getirdi. Ayrıca açıklamasında ‘’Merkezi eğitim merkezlerinde koordinatör ve rehber öğretmenlerimize ve tabii ki öğrencilerimize yönelik yapılan çalışmaların verimliliğini artırmak ve rehberlik etmek adına mini el kitaplarını kullanıma sunduk.’’ sözlerine de yer verdi.

Ayrıca Ziya Selçuk yaptığı konuşmasında son bir yılda mesleki ve teknik eğitim için oldukça önemli adımlar attıklarını da söyledi. Mesleki ve teknik eğitim merkezlerinde ki eğitimin kalitesini artırmak için de tüm bu çalışmaların UNICEF ile birlikte yürütüldüğünü dile getirdi. Ayrıca bu merkezlerde öğrencilere yönelik psiko-sosyal destek modüllere de yer verildiğini belirtti. Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk projeye desteklerinden dolayı tüm UNICEF yetkililerine, çalışma arkadaşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Ayrıca merkezde çalışacak görevli rehber öğretmenlerin rehberlik hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi amacı ile rehber öğretmen el kitaplarının da kullanıma sunulduğu belirtildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu