Milletvekili Yılmaz, vatandaşlarla bayramlaştı – 5593

Milletvekili Yılmaz, vatandaşlarla bayramlaştı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz , Bayram namazını Gürbüz Cami’nde kıldı.
Bayram namazı için vatandaşlar sabahın erken saatlerinde camilere akın etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da dua ve ibadetler ile geçen Ramazan ayı geride kalırken Bayram namazı ile 3 günlük bayram başladı. Samsun’da Bayram namazı 05:43’de kılındı, şehrin her bir noktasında camiler doldu, yer bulamayan vatandaşlar dışarıda saf tuttu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’da Bayram namazını Gürbüz Cami’nde kıldı. Namaz sonrasında cami hocası ve mahalle büyükleriyle sıraya giren Yılmaz, tek tek cemaatle bayramlaştı.

‘BAYRAMDA HERKES KUCAKLAŞMALI’
Ramazan bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Bayramlar umuttur, berekettir, özlemdir, bizi biz yapan değerlerimizin kaynağıdır. Bayramlar sevginin, şefkatin, merhametin, vefanın, dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı, küslerin barıştığı, yüzlerdeki tebessüm, kucaklaşma ile yardımlaşma duygusunun öne çıktığı birlik günleridir.  Bayram namazının ardından yine vatandaşlarımızla kucaklaştık. Bu müstesna günlerin değerini hepimiz bilmeliyiz, en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.” dedi.
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu