Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’dan Bayram Mesajı – 5586

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'dan Bayram Mesajı

Karapıçak Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, rahmet, mağfiret, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan mübarek ramazanın geride bırakılarak, bir bayrama daha ulaşıldığını belirtti. “Rabbim’den dileğim tuttuğumuz oruçları, eda ettiğiniz namaz, dua ve ibadetlerimizi kabul etmesidir.” dileklerinde bulundu.

Ülkenin içinden geçtiği süreçte son günlerde gelen şehit haberlerinin tüm ülkeyi mübarek Ramazan ayının son günlerinde yasa boğduğunu belirten Karapıçak “Hain ve bölücü terör örgütü Türkiye Cumhuriyeti Devletine yönelik kanlı eylemlerini gerçekleştirmek için bir yerlerden düğmeye basılmışçasına saklandıkları inlerinde çıkmış, Türk askerine ve ülkenin birliğine kart ederek provokasyonlarını alçakça sürdürmüş, güvenlik görevlisi evlatlarımızı şehit etmiştir. İçte ve dışta Türk ve Türkiye düşmanları, ramazanda da iş başındadır. Ramazan Bayramı böylesi bir manevi ortamda buruk bir sevince dönüşmüştür. Bu manada acımız büyüktür. Aziz Türk Milletinin başı sağ olsun.  Şehit ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

Karapıçak “Dileğim bayram ruhunun, kardeşlik ve birlik hukukunun Türk-İslam coğrafyalarına nüfuz etmesidir. Dünyanın her köşesindeki Samsunlu hemşehrilerim başta olmak üzere Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum. Ayrıca şu anda milletimizin varlığı, güvenliği, istikbali ve istikrarı için mücadele eden, nöbet tutan tüm vatan evlatlarımıza sağlık, başarı ve esenlikler temenni ediyor bayramlarını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığının bayramlaşma programının bu bayramda Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı ile birlikte düzenleneceğini belirterek “Ramazan Bayramında bayramlaşmamız bayramın 2. Günü il binamızda olacaktır. Tüm Samsunlu hemşehrilerimizi, Milliyetçi-Ülkücü camiaya gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımı bayramlaşmada görmek, onlar ile kucaklaşmak bizleri fazlasıyla mutlu edecek, birliğimizi güçlendirecektir. Bayramlar küslerin, kırgınların, darılanların kucaklaştığı, fenalığın ve fitnenin bitmesi adına fırsattır. Bu fırsatı ülkenin içinden geçtiğimiz bu süreçte kucaklaşarak bir sinerjiye dönüştürmeli, kötüye fırsat vermemeliyiz.” dedi.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu