Müge Anlı’da Ecrin Kurnaz olayında karmaşık ilişki ağı… – 5406

Müge Anlı'da Ecrin Kurnaz olayında karmaşık ilişki ağı...

Geçen hafta canlı yayına gelen ihbarla üvey amca Özkan’ın Ecrin’e cinsel tacizde bulunduğu daha sonra da boğarak öldürdüğü iddiaları ortaya atılmıştı. Bugün ise Ecrin’in annesi de şüpheliler arasına katıldı. Anne Sevcan Kurnaz daha önce verdiği ifadede ‘Ecrin bebeğinin babasını bilmiyorum’ demişti. Ancak bugün canlı yayında Ecrin bebeğin babasını bildiğini açıkladı. 

Sevcan Kurnaz’ın karışık ilişki ağı

Sevcan Kurnaz 16 yaşındayken kaçarak kendisinden 20 yaş büyük bir erkekle evleniyor. Eşi kalp krizinden öldüğünde Ecrin 4 aylıkmış. Sevcan Kurnaz vakit kaybetmeden ikinci evliliğini yapıyor. Evlendiği kişi ölen eşinin kızkardeşinin oğlu yani yeğeni. 

Kamera kayıtları da şok etti

Ecrin bebeğin kaybolduğu güne ait bir güvenlik kaydı da şüpheleri anne Sevcan ile Deniz’e yöneltti. Görüntülerde Sevcan ve eşi Deniz, olaydan bir kaç saat sonra rahat bir şekilde bakkala gidip alış veriş yapıyor.  Bu görüntüler Sevcan ile Deniz’in küçük Ecrin’e ne olduğunu bildikleri şeklinde yorumlandı. 

Sevcan herşeyi ortaya dökecek
Canlı yayına bağlanan Deniz’in halası Ayşe Hanım ise şunları anlattı:

“Trabzon’dan gitmiştim oraya. Deniz dedi ki hala Sevcan seni istiyor. Gittim Sevcan baya rahatsızlanmış kızım dedim okuyum seni dedim okudum. Sevcan’a dedim doktora götürelim mi dedim oda evet hala dedi. Deniz o sırada ‘doktor felan yok Sevcan her şeyi dökecek ortalığa doktora götürme’ dedi.” 

Canlı yayına katılan Amca Şaban bey ise Ecrin bebeğinin kaçırılmadığını öldürülüp bir yere atıldığını iddia etti.  Şaban bey Ecrin’in kendi yeğeni olmadığını sonradan öğrendiğini açıkladı. 

Amca taciz etti iddiası

Geçen hafta Müge Anlı’nın programında hedefte amca Özkan Kurnaz vardı. Bölgedeki yetkililere, “Bu çocuk boğulduysa falan, bir yere gömüldüyse bulunduğunda parmak izi çıkar mı’ diye sorular yönelten amca için taciz iddiaları gündeme gelmişti. 

Minik kızı kaybolmadan en son gören iki kişiden biri Özkan diğeri babaanne Hacer Hanımdı. Oğlu Özkan’ı korumaya çalışan Hacer Hanım küçük Ecrin’in kaybolduğu anla ilgili şunları anlatmıştı:

“Özkan motoru aldı gitti çocuğu da aldı götürdü sonra evimizin yanına getirdi anne çocuk uyudu dedi. Çekyatına yatır dedim. Özkan ile balkona çıkıp oturduk. Camın kırık tarafına bir tahta çaktık çocuk düşmesin diye. Çocuk uyandı yanımıza geldi oynadık. Sonra üzerin kazak giydir oynasın dışarıda dedim.” açıklamarını yapmıştı.

Ecrin’den iz yok

Küçük Ecrin’i arama çalışmaları sırasında evlerinin yanındaki şüpheli bir alan da kazılmıştı. Kadavra köpeğinin işaret vermesi üzerine kazılan alandan numuneler alınmıştı. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Mayıs 2019

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu