Neptün’de Beklenen Ep Keşif’i Yayımlandı! – 9939

Neptün'de Beklenen Ep Keşif'i Yayımlandı!

Uğur Yılmaz, Okan Telli ve Denizhan Ateşli üçlüsünden oluşan NEPTÜN’DE’nin yeni EP’si “Keşif”, savaşlardan ve cehaletten bıkmış bir dünyanın çığlık seslerinden, farklı renklerin güzelliğine, aşktan yorgun düşmüş bir insandan, ayrılığın değişim üzerindeki büyüsüne kadar birçok konuya değiniyor.

Rock müzik dünyasında beğeni toplayacak EP’de yer alan “Cehalet Gemisi”, “Senden Sonra” ve“Ben” şarkılarının künyesinde Uğur Yılmaz, Okan Telli, Denizhan Ateşli imzası; geçtiğimiz aylarda yayımlanan “Melek” ve “Gökkuşağı” şarkılarında ise Murat Alsancak imzası yer alıyor.

NEPTÜN’DE Hakkında

Neptün’de 1846 yılının Eylül ayında kurulmuştur. Gezegenin tek yerlileri Uğur Yılmaz, Okan Telli ve Denizhan Ateşli isimli canlılardan oluşmaktadır. Zamanla yalnızlıktan sıkılan bu üçlü, gezegenlerine başka insanları da davet etmek amacıyla, müziğin evrensellik ilkesinden yola çıkarak, 2019 yılının Ocak ayında içlerine sinen güzel melodileri ve sözleri, “Dünya” enstrümanlarını kullanarak müzik yapmaya karar vermiştir. Neptün’de, 2019 yılının Ağustos ayında ilk teklisi “Dans Et”i, Kasım ayında ise ikinci teklisi “Vurdumduymaz”ı SMM etiketi ile Dünya’ya sunmuştu.

NEPTÜN’DE’nin yeni EP’si “Keşif” şimdi tüm dijital platformlarda!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu