Nuri Asan Tesisleri’ne Son Teknoloji Kamera! İdmanlar Tepeden Kayıt Altına Alınacak – 9958

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Nuri Asan Tesisleri'ne Son Teknoloji Kamera! İdmanlar Tepeden Kayıt Altına Alınacak

Yılport Samsunspor’un kalbi olan Nuri Asan Tesisleri’nde yenileme çalışmalarının yapılacağın ilk olarak Başkan Yüksel Yıldırım açıklamıştı. Yaklaşık 1 ay önce 2 nolu sahanın zeminini baştan aşağıya yenileyen Kırmızı-Beyazlı kulüp buradan sonra ise 1 nolu saha için çalışmaları başlatacak. Kulüp ninasında idari kısmı ve futbolcuların konakladığı bölümde de değişiklikler yapmayı planlayan Samsunspor, bunun için liglerin sona ermesini bekleyecek. 

SAĞLAM VE EKİBİ ANALİZ YAPACAK
Tesislerde yapılan bu yenileme çalışmasıyla birlikte, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda, sahaların bulunduğu alanın tam ortasına oynar başlıklı, yüksel kalitede bir kamera taktırılacağı öğrenildi. Burada yapılan antrenmanları tepeden kayıt almak isteyen deneyimli teknik adam Sağlam’ın daha sonradan futbolcuların performanslarını analiz etmek için böyle bir istekte bulunduğu öğrenildi. Son teknoloji kameranın takılması için düğmeye basıldı. 

Samsunspor Medya departmanının kontrolünde olacak olan kamera, Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan idmanları, kulübün kendi içerisinde yaptığı hazırlık maçlarını kayıt altına alacak. Sağlam ve ekibi buradan teknik analizlerini gerçekleştirecek.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu