Paribu Soru Bankası – 10295

Paribu Soru Bankası

Türkiye’nin en yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu Paribu, kullanıcıların kripto para piyasasına güvenle adım atması için sektöre dair merak edilen soruları Paribu Soru Bankası video serisi ile cevaplıyor. Yazar, seslendirme sanatçısı ve sunucu Yekta Kopan, Paribu CEO’su Yasin Oral’a kripto para dünyasına ve Paribu’ya dair Google’da en çok sorulan soruları yöneltiyor.

Bitcoin nedir, nasıl alınır, nerede kullanılır, kaç adet kripto vardır gibi Google üzerinde en çok aranan sorulara cevap veren video serisinde Paribu’nun kuruluş öyküsü ve hayata geçireceği yeni projeler de anlatılıyor.

Kripto para kullanıcılarının ve bu dünyayla tanışmaya hazırlananların en pratik ve doğru şekilde bilgilenmelerini sağlama hedefiyle yola çıktılarını belirten Paribu CEO’su Yasin Oral, “Kripto para piyasası doğru bilgiyle hareket etmenin çok büyük önem taşıdığı bir alan. Ekosistemde ise bilgi kirliliği çok fazla. Bu da doğru bilgiye ulaşmayı zorlaştırıyor. Paribu olarak kullanıcıların kripto para konusunda en çok merak ettiği soruları detaylıca araştırdık. Araştırmamız sonucunda da doğru bilgiye kolaylıkla erişim olanağı sunmak için Yekta Kopan’la birlikte bir soru cevap serisi hazırladık. Böylece kullanıcıların ve kripto para piyasasına güvenle adım atmak isteyenlerin sorularına cevap bulacağı bir video serisi ortaya çıkardık” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu