Parklarda Kullanılan Bankları Kendi Atölyesinde Üretmeye Başladı – 9411

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Parklarda Kullanılan Bankları Kendi Atölyesinde Üretmeye Başladı

Havza Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Şantiye Şefliğinde bulunan atölyeyi ziyaret eden ve imal edilen bankları inceleyen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir atölye yetkililerinden bilgiler aldı.

Destek Hizmetleri Müdürü Arif Şahin Başkan Özdemir’e yapmış olduğu bilgilendirmede bu güne kadar 50 bankın yapıldığını, sayının 100’e tamamlanacağı ve maliyetlerde önemli düşüşler yaşandığını belirttiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir incelemeler sonunda yapmış olduğu açıklamada amaçlarının Havzalılara hizmet götürürken kaynakların verimli ve etkin bir şekilde kullanılmasının olduğuna değinerek; “ Bu çerçevede, belediyemiz kendi üretimimiz olan banklar maliyetlerde önemli bir düşüş sağlandı. İnşallah kısa sürede farklı şehir mobilyalarının üretimine kısa sürede geçmeyi hedeflemekteyiz.  Bu şekilde hem ilçemizin ihtiyacına uygun mobilya üretilecek hem de belediyemiz tasarruf edilecek. Mevcutta atölyemiz belediyemizin bir çok tamir, bakım ve imalat işleri ile bütçemize önemli katkılar sağlamakta. Belediyemizin kasasında kalan her bir kuruş halkımıza daha fazla hizmet demek.” denildi.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu