Rektör Salıpazarı’na Hayran Kaldı – 10169

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Rektör Salıpazarı'na Hayran Kaldı

Belediye Başkanı Halil Akgül’ün davetlisi olarak Salıpazarı İlçesinde bir dizi gezi ziyaretleri yapan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ilçeye hayran kaldı. İlk kez Salıpazarı ilçesine geldiğini ifade eden Rektör Aydın Belediye Başkanı Halil Akgül’e ev sahipliği için teşekkür etti.

Salıpazarı İlçesinin doğal güzellikleriyle Turizm potansiyeli olan bir yer olduğunu söyleyen Rektör Aydın “Burada gördüğün birlik ve beraberlik beni son derece sevindirdi. Bir yerlerde güzel şeyler oluyorsa unutmayın bunda en büyük etken birlik ve beraberliktir. Bu gün Salıpazarı’nda gördüğüm bu kenetlenmişlik beni son derece mutlu etti. Bu birlikteliği sağlayan Başkan ve Kaymakam beye teşekkür ediyorum”dedi.

Salıpazarı’nın doğayla iç içe, muhteşem bir manzarası var diyen Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın “Salgın sonrası doğaya ilgi artacaktır.  Burayı yöneten arkadaşlara halk olarak sahip çıkarsa Salıpazarı turizm ve gelişmişlik bakımından daha iyi yerlere gelecektir.”dedi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Salıpazarı İlçesinin özellikle son 10 yılda büyük bir gelişime ve değişime sahne oldu diyerek “Samsun Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı İlçemizde ağırlamak büyük onur duyduk.”dedi.

İlçe ziyaretinde Rektör Mahmut Aydın’a Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman’da eşlik etti.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu