Reşadiye Mahalle Muhtarı Satılmış Kurta Başarı Ödülü – 9659

Reşadiye Mahalle Muhtarı Satılmış Kurta Başarı Ödülü

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami Kesmen ve İhsan İde göreve geldiği günden bu yana Reşadiye Mahallesinde gösterdiği başarılı hizmet anlayışı ile dikkatleri üzerinetoplamış  bulunan Muhtar Satılmış Kurt’u Muhtarlık bürosunda ziyaret ederek başarılarının devamı dileğinde bulundular.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven yaptığı açıklamada; ” Derneğimiz görev yaptığı alanda başarılarını tespit ettiği kimselere zaman zaman başarı ödülleri takdim etmektedir. Başarıyı belirlemede başlıca kriterlerden birisi de o bölgedeki vatandaşın memnuniyetidir. Reşadiye Mahallesi Muhtarı Satılmış Kurt’ta tespit ettiğimiz görev anlayış ve heyecanının yanısıra çözüm üretmede gösterdiği kabiliyet sosyal sorumluluk anlayışı çalışkan kişiliği bunların gerçekleştirirken gösterdiği nezaketi ödüle layık görülmesinden önemli etkenlerden olmuştur. Bu anlamda kendisini tebrik etmek istedik. Başarılarını daim olması dileğiyle teşekkür ediyorum” diyerek konuştu.

Başarı ödülünü  Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven’in elinden alan
Satılmış Kurt ise; ” Yazarlar Derneğinden yazarlarımızın elinden böyle bir plaket almak benim için gurur vericidir. İfade edilemeyecek kadar mutluluk duydum. çalışmalarımız takdir görmüş oldu. İyi bir şeyler yapıyorsanız bu karşılıksız kalmıyor. Ben yapmaya çalıştığım hizmetin  farkına varılmasına sevindim. Ayrıca çok ta duygulandım. Layık görüldüğüm plaket benim mahallem için daha çok çalışmam gerektiğini de anlatıyor. Mahallemin bir derdine çözüm bulmak bana büyük keyif veriyor. Ben de azalarımla birlikte Başkanımız Ahmet Sevenin şahsında beni ödüle layık gören Samsun Yazarlar Derneğine teşekkür ediyorum” dedi. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu