Ruscus İçerikli Ducray Ürünleri İle Saç Dökülmelerine Son – 10003

Ruscus İçerikli Ducray Ürünleri İle Saç Dökülmelerine Son

Fitoterapide saç üzerine etkileri nedeniyle yaygın şekilde kullanılan Ruscus Aculeatus bitkisi, kan dolaşımını hızlandırmakla birlikte vasküler endotelyal büyüme faktörü salgılanmasını uyarıyor ve kıl foliküllerinin anajen fazda bulunmasını sağlayarak saçlar üzerindeki etkisini gösteriyor. İçeriğinde Ruscus Aculeatus ekstresi bulunan Ducray Anaphase+ Şampuan ve Neoptide Losyon’un güçlendirici ve dökülmeyi engelleyen etkisi yapılan çalışmalarla gösterildi.

Ducray Anaphase+ Şampuan ile ilgili yapılan açık kullanıcı testi sonuçlarına göre 6 haftanın ardından kullanıcıların yüzde 88’inin saç kaybında azalma elde ettiği açıklandı.

Saç dökülmesini önleyici şampuan Anaphase+

Destekleyici, güçlendirici ve canlandırıcı özelliklere sahip Anaphase+ saç dökülmesi karşıtı şampuan, tüm saç dökülme tedavilerinde destek bakım sağlıyor. Saç dökülmesi karşıtı içerikleri ile saç derisini tedaviye hazırlamanın yanı sıra saçları güçlendirip canlandırırken saça dayanıklılık ve hacim de sağlıyor. İçeriğindeki özel bileşimler, B5, B6, B7 vitaminleri ve Ruscus ekstresi saç folikülünde kan dolaşımını artırıyor, hücresel aktiviteyi tetikliyor, kan mikrosirkülasyonunu artırıyor ve saç folikülüne ihtiyacı olan besini sağlayarak saç dökülmesinin yavaşlamasını sağlıyor.

Neoptide Losyon ile etkili sonuç

Kadınlara özel Neoptide Losyon, özel formülü ve içeriğindeki Ruscus ekstresi ile saç büyümesini uyarıp saç dökülmesini yavaşlatırken folikülde kan sirkülasyonunu sağlıyor. Losyon, kuru saç derisine en az 3 ay süresince uygulanıyor ve durulama gerektirmiyor. Kadınlara özel Neoptide Losyon, saç dökülmesine karşı Anaphase+ Şampuan ile birlikte kullanıldığında daha etkili sonuç veriyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu