Sahile Girişlere Zam! Herkes Şaşkın – 10372

Sahile Girişlere Zam! Herkes Şaşkın

Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz döneminde çevre düzenlemesi yapılan Terme Miliç Sahili’ne girişlerde vatandaşlardan ücret alınıyor. Daha önce alınan 5 lira yada 10 lira gibi sembolik  ücretlere yüksek zam yapıldığı ortaya çıktı. 

Turizm sezonunun devam ettiği şu günlerde girişte alınan yüksek ücretler ise görenleri şaşırtıyor. Sahilde konaklamak isteyen tur veya karavan sahiplerinden neredeyse 3 yıldızlı otellerde alınan ücretler alınıyor. 

FİYATLARI GÖRENLER ŞAŞTI KALDI 

Terme Miliç Sahil Tesisleri giriş ücretleri olarak asılan panoda 1 kişiden 4 lira 50 kuruş, motosikletli kişiden 9 lira, otomobilden 13 lira, minibüsten 40 lira, midibüsten 72 lira, otobüsten 121 lira alındığı belirtiliyor. Günlük çadır yeri ise 2 kişilik 46 lira, karavan yeri için ise 61 lira alındığı belirtiliyor. Sahile giriş yapanlara ise Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi olan Samsun Anakent Turizm Ticaret Ltd. Şt. adına fiş kesiliyor. 

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yılmaz döneminde çevre düzenlemesi yapılan Miliç Sahili’nde daha önce vatandaşlardan sembolik ücretler alınıyordu. 31 Mart sonrası göreve gelen Büyükşehir Belediyesi Başkanı Demir döneminde ise, alınan yüksek konaklama ücretleri vatandaşları isyan ettirdi. 

İŞTE FİYAT TARİFESİ;

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu