Salıpazarı’nda Yol Seferberliği – 10267

Salıpazarı'nda Yol Seferberliği

Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri ekipleri ve Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri İlçede sathi kaplama ve beton yollar için seferber oldu.

HER MAHALLEYE HİZMET

Salıpazarı İlçesinin bir çok bölgesinde hızlanan yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Halil Akgül,ekipler ilçenin her mahalle ve her sokağında kilitli parke taşı ile yol yapım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da Büyükşehir Belediyemize ait ekipler ise sathi kaplama ve beton yol çalışmalarına devam ediyor diyerek “ Avut-Fatsalılar bağlantı yolu, Kocalar Kabatestane arası ve Tepealtı Mahallelerimizde sathi kaplama asfalt yol çalışmaları tamamlandı. Esatçiftliği ve Çağlayan Mahallerimizde beton yol çalışmalarımız da tamamlanmak üzere. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

SALIPAZARI’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Pandemi dönemi çalışmalarımıza engel değil diyen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “ Biz Salıpazarı Belediyesi olarak bu süreci fırsata çevirerek ilçemizin bir çok bölgesine hizmet götürmeyi başardık. Bozulan yollarımız, açılacak yollar, beton ve asfalt çalışmalarımızı bu dönemde hiç aksatmadan önemli mesafeler kat ettik. İlçe tarihinin en köklü en kapsamlı çalışmaları ile ilçemizin çehresini değiştirmeyi başardık. Mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz demeden tüm ekiplerimiz büyük özveri içerisinde vardiyalı olarak çalıştı, çalışmaya da devam ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu