Samsun 4. Evleniyoruz Fuarı’na, Genç Kartallar Damga Vurdu – 8313

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Samsun 4. Evleniyoruz Fuarı'na, Genç Kartallar Damga Vurdu

İş insanları Zafer Karalı, Emre Karalı ve Murat Karalı’nın ortaklığı ile 1980 yılında aile şirketi olarak kurulan Genç Kartallar Alışveriş Merkezi(AVM), 4. kez katıldığı Samsun TÜYAP 2020 Evleniyoruz Fuarı’na, yine damga vurdu. Mobilyadan tekstile, halıdan perdeye, yatak ve bazadan aydınlatma ürünlerine kadar geniş bir yelpazede vatandaşların ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılaşabilecekleri bir çok alternatif sunan Genç Kartallar AVM,  fuarda yine ilgi odağı oldu. 

Samsun’da beş katlı geniş bir mağazaya sahip olan firma, haftanın yedi günü müşterilerine kesintisiz hizmet verirken, katıldığı fuarda kaçırılmayacak fırsatları sunuyor. 
Müşterilerine senetsiz ve kefilsiz olarak elden taksit imkanı sunarak ödeme kolaylığı da sağlayan firma, bu yönüyle müşteri çevresinin ilgisini ve beğenisini kazanıyor. Genç Kartallar AVM, fuarda yüzde 60’a varan özel indirimleri de ilgililerine  sunuyor. 

ÜRÜNLERİNİ KAPILARINA KADAR TESLİM EDİYORUZ 

Genç Kartallar Ev Tekstil firmasının sahibi Zafer Karalı, “Genç Kartallar olarak 40 yıldır Samsun’da hizmet vermekteyiz. Artık ikinci kuşağa geçtik. Son üç dört yıldır yüzde yetmişlik bir büyüme elde ettik. Ürün gruplarımızda halı, perde, yatak, baza konspetlerinde hizmet vermekteyiz. Samsun’da elden taksit ve kredi kartına taksitler ile mağazamızda satılan her ürünü, birebir kapılarına teslim ederek müşterilerimize kolaylık sağlıyoruz” dedi. 

YÜZDE 60 İNDİRİM

TÜYAP Samsun 4. Evleniyoruz Fuarı’na özel indirimler yaptıklarını ifade eden Karalı, “Fuarlarda her zaman yüzde 50 indirim yapmaktayız. Diğer firmalardan bizi ayıran en önemli nokta da bu aslında. Mağazamızda yüzde 20, yüzde 30’luk indirimler oluyor. Fakat fuarlarda net yüzde 50 indirim yapıyoruz. 4. Ev’leniyoruz Fuarı’na özel indirimimizi yüzde 60 yaptık. Kış ayı indirimi de diyebiliriz. Vatandaşlarımızın cebi rahatlasın ve bu bizim sayemizde olsun istedik” dedi.

MAĞAZADA İNDİRİM DEVAM EDİYOR

Fuar günleri içerisinde mağazada da indirim olduğunu ifade eden Karal, “Fuara gelip buradaki indirimi gören müşterimiz, mağazamızdaki çeşitli ürünlerimizden de aynı indirimden yararlanabiliyor. Fuarda standımıza sığmayan geniş yelpazede ürünümüz var. Vatandaşlar fuar boyunca mağazamıza gittiklerinde fuarda gördükleri indirimi orada daha çok çeşit içerisinde göreceklerdir. Bilinen kaliteli ve güvenilir markalarla çalışmaktayız. 10’dan fazla marka ile çalışıyoruz. Çeşit anlamında her markanın yapmış olduğu renk ve tasarım farklı. Biz mağazamızda çok çeşit bulunduruyoruz. Mağazamızda çok fazla grup ile çalışıyoruz. Yatak, halı, nevresim takımı ve perdede müşterinin zevkine göre ürün yelpazemiz var.” diye konuştu. 

Genç Kartallar Ev Tekstil firmasının sahibi Zafer Karalı

Genç Kartallar AVM’nin fuara özel başlattığı yüzde 60’a varan indirimler, işletmesinde de devam ediyor. 

Genç Kartallar AVM büyüyor

TÜYAP Samsun Fuarı’na dördüncü kez katıldıklarını belirten Karalı, “Bizim asıl amacımız, müşterilerimize daha yakın olduğumuzu hissettirmek ve aynı zamanda çeşit anlamında her gelen müşteriye mağazamızı temsil edebilmek adına mutluluk duyuyoruz. Mağazamız 600 metrekare. İlerleyen zamanlarda tadilat yaparak 500 metrekare daha da büyüteceğiz. Önümüzdeki dört ay içerisinde mağazamızı bin 500 metrekareye kadar ulaştırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Genç Kartallar AVM, İlkadım ilçesi Pazar Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 23’te hizmet veriyor. Firmaya 0362 4314180 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu