Samsun Bu Lezzeti Çok Sevdi..! – 6107

Samsun Bu Lezzeti Çok Sevdi..!

Yaptığı yemeklerle lezzeti dilden dolaşan Nazire Üstüne yeni başlamış olmasına rağmen siparişlere yetişemiyor.

İNSTAGRAM’DAN YEMEK SİPARİŞİ
Ev yemekleri ile nefis lezzetleri Samsunlulara sunan Nazire Üstüne “Evde hazırladığım yemekler çevremdeki herkes tarafından çok beğeniliyordu. Evde oturmak yerine çalışarak aile bütçesine katkıda bulunmak amacıyla profesyonel olarak bu işi yapmaya başladım. Kızımda İnstagram’da @sardunyaevyemeklerii sayfasını açtı. Günlük olarak oradan yaptığımız lezzetli yemekleri paylaşıyoruz. Aynı zamanda İnstagram sayfamızdan da siparişler alıyoruz.” diye konuştu.

SAMSUNLULAR EN ÇOK BU YEMEKLERİ YİYOR!
İstenilen her türlü yemek siparişini karşılayabildiklerini söyleyen Nazire Üstüne, ” @sardunyaevyemeklerii sayfamız üzerinden her türlü yemek siparişini karşılıyoruz. Sadece yaprak sarma siparişlerinin bir gün önceden verilmesi gerekiyor. Onun dışındaki tüm lezzetleri 3-4 saat önceden sipariş verildiği takdirde hazırlıyoruz. En çok sipariş İçli Köfte ve yaprak sarma oluyor.” dedi.

ÖZEL GÜNLER İÇİN TOPLU SİPARİŞ
@sardunyaevyemeklerii İnstagram sayfası ve 0535 559 54 26 WhatsApp hattı ve 0546 282 38 21 Telefon numarası üzerinden sipariş aldığını belirten  Üstüne, ” Ben aslında Adanalıyım. 18 Yıldır Samsun’da yaşıyorum. Samsun’u çok seviyorum. Bizim oraların lezzetlerini Samsunla buluşturdum, Samsun’da çok sevdi. Şimdi özel günler isteğe göre tüm yemekleri toplu sipariş alıyoruz. Tüm lezzetlerimiz günlük olarak hazırlanıyor.” dedi

HEDEFİM TÜM SAMSUN’A HİZMET VERMEK İÇİN RESTORAN AÇMAK!
Amatör olarak başladığı işi kısa sürede profesyonel bir hizmete çevirdiğini dile getiren Nazire Üstüne, “Yemeklerimizin lezzeti çok kısa sürede duyuldu. Bu beni çok mutlu ediyor. Şu anda motorlu kuryemiz ile ev ve işyerlerine servis yapıyoruz. İlerleyen zamanlarda tüm Samsun halkını bu lezzetlerle buluşturacağım nezih bir restoran açmak istiyorum. Yaptığım işte her zaman destekleriyle yanımda bulunan aileme ve  @sardunyaevyemeklerii İnstagram sayfamızı takip eden tüm takipçilerimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu