Samsun Digiturk Teknik Servis Merkezi – 10498

Samsun Digiturk Teknik Servis Merkezi

Güler yüzlü çalışanları, işinde uzman saha elemanları ve yılları aşkın tecrübesiyle sorunlarınıza çözüm bulmayı amaç edinen çalışma arkadaşlarıyla daima yenilikçi ve hızlı olan Samsun Digiturk Teknik Servisi olarak siz değerli müşterilerimizin istek ve sorunlarını göz önünde bulundurup dikkate alarak her türlü problemde sizlere teknik servis hizmeti sunuyoruz.

Teknik Servis Hizmeti Nedir?

Yaşamınızın neredeyse tamamında kullandığınız elektronik cihaz ve ürünlerde elektronik tabanlı ya da fiziksel olarak oluşabilecek hasarların ya da problemlerin çözüm aşamasında sizlere yeterli donanım ve bilgiyle gerekli desteği sağlamak amacıyla kurulmuş; sorun yaşadığınız ürün odaklı (Digiturk) çözüm sunma sonuçlandırması üzerine çalışan işinde uzman ekiplerin bir arada bulunduğu hizmet alanlarıdır.

Samsun Digiturk Teknik Servisi olarak fiziksel, yazılımsal ya da donanımsal olarak sorun yaşadığınız Digiturk ürünlerinizde siz değerli müşterilerimize uygun, güvenilir, sunduğu hizmet ve kalitesinden şüphe etmeksizin emin olabileceğiniz teknik servis hizmeti sunuyoruz. Bilmenizi isteriz ki %100 sorun çözümü dahilinde müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir ekibe sahip olmakla birlikte aynı zamanda desteğini sağladığımız ürünler için uzun ve sorunsuz kullanım ömrü olması ve siz müşterilerimizin sorunlarının tekerrür etmemesi adına da dikkatle çalışmaktayız.

Keyifle film izlediğinizde ya da maç izlediğinizde; ürününüzde sorun olduğunu fark ettiğiniz dakikada, ihtiyacınız olduğu her anda, yaşadığınız problemi gidermek için siz değerli müşterilerimize yardımcı olmak amacıyla bir arada bulunan işinin ehli çalışanlarımız ve ekip arkadaşlarımızdan destek alabilirsiniz.

Sürekli yenilenmekte ve gelişmekte olan bu teknoloji çağında sizler de teknolojiye ayak uydurarak yorgun günlerinizin sonunda keyifli vakitler geçirmek istiyorsunuz fakat film, dizi ya da maç keyfiniz yarıda mı kalıyor? Hiç vakit kaybetmeden daima size destek olmak için bekleyen güler yüzlü çalışanlarımız ile (0 542) 274 12 56 numaralı telefonumuzdan irtibata geçin, sizlere kesintisiz ve keyifli vakitler yaşayabilmeniz için gerekli olan tüm teknik destek hizmetini, hızı ve kalitesi ile beraber sunalım!

Samsun’da Digiturk Teknik Servisi hizmetini Ecrin & Kerim Bilgi ve İletişim Hizmetleri vermektedir.

Daha Fazla Bilgi İçin Bize Ulaşın…

İletişim: 0542 274 12 56

Adres: Adalet Mah. Karadeniz Cad. No:25/13 İlkadım/SAMSUN

DigiTurk Samsun – Ecrin & Kerim Bilgi ve İletişim Hizmetleri

www.diginettv.com

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu