Samsun’da dayanışma örneği! – 8588

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Samsun'da dayanışma örneği!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül coronavirüs salgınının yayılmaması için ülkemizde alınan çeşitli tedbirler kapsamında virüsün hızlı bir şekilde yaygınlaşabileceği ve insanlar arasında yakın temasın olduğu çok sayıda sektörle ilgili işyerleri geçici olarak kapatılmıştı.

İŞYERLERİNİ KAPATTI
Samsun’da 3 dönem milletvekilliği ve Çarşamba Belediye Başkanlığı yapan Eczacı Cemal Alişan da örnek bir davranış sergileyerek, işyerlerini kapatmak zorunda olan kiracılarından ikinci bir duyuruya kadar kira almayacağını açıkladı. Çarşamba’nın batı yakasında kendisine ait olan bir işhanında; güzellik merkezi, diş polikliniği, duyum merkezi gibi işletmeler kirada oturuyor. Coronavirüs salgını nedeniyle işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafların en önemli giderlerinden olan kirayı almayacağını duyuran Cemal Alişan’a, kiracıları teşekkür etti.

OĞLU MESAJ GÖNDERDİ
Cemal Alişan’ın oğlu İlter Alişan tarafından kiracılara gönderilen mesajda; “Sevgili Alişan İş Merkezi sakinleri, ülkemizde bulunan coranavirüs salgını nedeniyle, kira ödemelerinizin iptali (ödenmemesi) bizden gelecek ikinci bir mesaja kadar ödeme yapmamanız rica olunur” ifadelerine yer verildi.

İşte o mesaj;

halk gazetesi


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu