Samsun’da Digiturk Abonesi Fatura Tahsilatı – 10503

Samsun'da Digiturk Abonesi Fatura Tahsilatı

Gelişen teknoloji ile birlikte size hizmetini sunduğumuz Digiturk’te fatura tahsilatı yapmak artık daha güvenli ve daha kolay! Fatura miktarını öğrenme işlemlerini ve fatura ödemelerinizi birçok kanal aracılığıyla daha hızlı ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

Digiturk Abonesi Fatura Tahsilatı işlemleri için faturalarınız hakkındaki bilgilere 0 212 473 73 73 numaralı çağrı merkezimizden yapacağınız işlemleri tuşlayarak, Online İşlem Merkezi’nden ya da SMS yoluyla, Samsun’da ise 0542 274 12 56 nolu telefon hattından ulaşabilirsiniz.

Fatura tahsilat seçenekleri nelerdir?

Digiturk Yetkili Servisleri: Bulunduğunuz şehirdeki Digiturk Yetkili Servisleri’nden Digiturk Abonesi Fatura Tahsilat İşlemlerinizi gerçekleştirebilir; Samsun bölgesinde size en yakın bulunan Digiturk Teknik Servis ve Hizmet Noktası DigiTurk Samsun – Ecrin & Kerim Bilgi ve İletişim Hizmetleri’ne ödemeleriniz için gelebilirsiniz.

  • Online İşlem Merkezleri: Faturalarınızı Online İşlem Merkezi’ne girdikten sonra Fatura menüsünün altında yer alan Fatura Ödeme sekmesindeki yönergeleri izleyerek faturalarınızı ödeyebilirsiniz.
    • Aynı zamanda daha sonraki aylar için mevcut olan otomatik ödeme talimatı seçeneğinden de faydalanabilirsiniz.

 

  • Digiturk Müşteri Hizmetleri: Digiturk Abonesi Fatura Tahsilat İşlemleriniz için 0 212 473 73 73 numaraları Digiturk Müşteri Hizmetleri’ni arayıp sesli yanıt sisteminin yönlendirmeleri ve yardımıyla kredi ya da banka kartınız ile fatura ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

  • Anlaşmalı Bankalar: Digiturk’ün resmi sitesinden anlaşmalı olduğu bankaları kontrol ederek bankalardan ya da ATM’lerden kartlı ya da kartsız işlem yapabilirsiniz.

 

    • Aynı zamanda Samsun PTT işlem noktalarından da faydalanabilirsiniz.

Digiturk Abonesi Fatura Tahsilat İşlemlerinin kesim tarihi ve son ödeme günleri nelerdir?

Digiturk’te faturalar daima her ayın 3’ünde kesilmektedir. Faturalarınızın son ödeme tarihi de faturalarınızın sağ üst kısmında da belirtildiği gibi kesim tarihiyle aynı ay olmak şartıyla o ayın 16’sıdır. Resmi tatiller ya da hafta sonu olması gibi nedenlerden dolayı fatura kesim tarihleri belirlenen süreden birkaç gün önce ya da sonra olabilir.

Faturalarınızla ilgili bilgi edinmek ve ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için 0542 274 12 56 nolu telefon hattını arayabilir, DigiTurk Samsun – Ecrin & Kerim Bilgi ve İletişim Hizmetleri’ne başvurabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi İçin Bize Ulaşın…

İletişim: 0542 274 12 56

Adres: Adalet Mah. Karadeniz Cad. No:25/13 İlkadım/SAMSUN

DigiTurk Samsun – Ecrin & Kerim Bilgi ve İletişim Hizmetleri

www.diginettv.com

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu