Samsun’da Digiturk Kurumsal Ofis ve Yetkili Bayi – 10501

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Samsun’da Digiturk Kurumsal Ofis ve Yetkili Bayi

Kurumsal Ofis ve Yetkili Bayi nedir?

Kurumsal ofisler; Digiturk’ün ürün ve hizmet aşamalarında birçok ekip ile beraber gerekli işleyişlerin sağlanması adına koordinasyon sağlamış işletmeleridir.

Yetkili bayiler;  koordinasyonu ve ana merkez sistemleri sağlanan Digiturk ürünlerinin tedarik ve satış yetkilerini elinde bulunduran kişi ya da işletmelerdir.

Yeni kanalların, tekrar etmeksizin sürekli yenilenen içeriklerin, çağdaş teknolojinin sonuna kadar keyifle kullanıldığı anların yer aldığı Digiturk hizmetimiz için Samsun’un en kapsamlı Digiturk Kurumsal Ofis ve Yetkili Bayi olarak siz kıymetli müşterilerimizin mutluluğu ve memnuniyeti için çalışıyoruz!

Her ay yenilenen, keşfedilecek yüzlerce içeriği içerisinde barındıran Digiturk hizmetimiz için aynı zamanda sizleri sevdiğiniz anlarla ve içeriklerle daha iç içe tutmak adına kampanyalar da sunuyoruz.

Digiturk Kurumsal Ofis ve Yetkili Bayi olarak içeriklerde sizlere neler sunuyoruz?

  • Tüm dünya üzerinde yer alan spor turnuvalarını naklen,
  • Aksiyon, dram, suç, komedi gibi her türde film içeriği,
  • Bilgilendirici ve öğretici belgeseller,
  • Çocuklarınızın güzel vakitler geçirmesi için çizgi filmler,
  • Yabancı ya da yerli seçeneği bulunan diziler,
  • Yabancı ya da yerli seçeneği bulunan filmler

Başta olmak üzere her duygunuza ve zevkinize hitap ederek keyif içerisinde vakitler geçirmenize yardımcı olmak amacıyla kurulmuş ve işleyişte olan kanallarla, sizlere yüksek görüntü kalitesine sahip içeriklerin kesintisiz keyfini sunmak için çalışıyoruz.

DigiTurk Samsun – Ecrin & Kerim Bilgi ve İletişim Hizmetleri olarak uzun yılları aşkın sürelerdir siz değerli müşterilerimize gerekli hizmetleri sunmak için işinin bilgisinde ve tanıtımında, süreçlerinde ve hizmetinde, süreçlerde yer alan her adımda desteğiniz ve yardımcınız olmak için çalışan tam donanımlı saha ekiplerimiz, güler yüzlü çalışma arkadaşlarımız ve işinin ehli uzmanlarımız ile bir arada hizmet veriyoruz.

Sizler de kesintisiz seyrin ve çeşitli yüzlerce içeriğin keyfini çıkartmak, çocuklardan yetişkinlere tüm yaş skalasına hitap eden içeriklerle sizlere istediğinizden fazlasını sunan kanallara erişim sağlayabilmek, kampanyalardan ve size özel fırsatlardan yararlanabilmek için hemen (0542) 274 12 56 numaralı irtibat numaramızdan bizlerle iletişime geçin ve sınırsız keyfin tadını çıkartın!

Daha Fazla Bilgi İçin Bize Ulaşın…

İletişim: 0542 274 12 56

Adres: Adalet Mah. Karadeniz Cad. No:25/13 İlkadım/SAMSUN

DigiTurk Samsun – Ecrin & Kerim Bilgi ve İletişim Hizmetleri

www.diginettv.com

 


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu