Samsun’da Kreşte Facia Gibi Olay! – 7017

Samsun'da Kreşte Facia Gibi Olay!

Samsun Atakum ilçesinde bir çift, çalıştıkları gerekçesiyle Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan özel bir kreşe 11 aylık çocukları Kaan Asaf’ı bıraktı. Aileye, kreş görevlisi tarafından telefonla gönderilen mesajda çocuklarının kolunda bir kızarıklık meydana geldiği haberi verildi. Aile bunun üzerine 1 saat sonra kreşe giderek çocuklarını aldı. 11 aylık Kaan Asaf’ın kolunda 8 cm’lik bir yanık gören aile, durumu kreş yetkililerine sordu. 

SUÇ DUYURUSU YAPILDI 

Kreş yetkilileri, aileye iddiaya göre çocuklarının alerji olduğunu, uyandığında bu durumla karşılaştıklarını söyledi. Durumdan şüphelenen aile çocukları Kaan’ı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Doktorlar yaptıkları kontrolde Kaan’ın kolunda birinci derece yanık tespit ederek, tedavi uyguladı. Aile kreş hakkında Denizevleri Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu, suç duyurusunda bulundu. Aile, çocuklarının resimlerini sosyal medya hesabından paylaşarak seslerini duyurmaya çalıştı. 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI 

Aile yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Onları aradığımda çocuğumun kolu yanık doktor raporu var dediğimde ‘pişkin bir şekilde ve terbiyesizce uyku odasındaydı uyandığında bu şekildeydi’ diyip hiç bir pişmanlık duymadan 11 aylık çocuğumun canını yakıp, bunu inkar ettiler ve bu konuda gerek adli gerek Milli Eğitim Bakanlığı olsun gerek basın olsun her yere başvuru yapacağım. Bugün benim evladıma yarın sizin evlatlarımıza da olabilir. Biz şahıs suçlamıyoruz, biz kreşte bunu evladımıza yapan caniyi ve sorumluları kimse onları suçluyoruz. Gerekli suç duyurularını yaptık “ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu