Samsun’da Narkotik Polisleri Belediyeye Uyuşturucu Operasyonu Yaptı – 9961

Samsun'da Narkotik Polisleri Belediyeye Uyuşturucu Operasyonu Yaptı

Samsun’da narkotik polislerinin İlkadım Belediyesinde çalışan çok sayıda personele yönelik uyuşturucu operasyonu yaptığı gündeme geldi.

Samsun’da narkotik polisleri zehir tacirlerine yönelik operasyonlarını aralıksız sürdürürken, son yapılan operasyonda ise İlkadım Belediyesinde çalışan çok sayıda işçi gözaltına alındı.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde ve belediyenin diğer birimlerinde görev yapan bazı personellerin uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındığı bildirilirken, gözaltına alınanlar arasında belediyede denetimli serbestlik kapsamında çalışan personellerinde yer aldığı öğrenildi. samsunvehaber.com’un haberine göre İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan bazı personel ile diğer birimlerde görev yapan personellere yönelik uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

samsunvehaber.com’un yayınladığı haberde, olayla ilgili verilen bilgide, Samsun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri, İlkadım Belediyesinde çalışan söz konusu şahısları evlerinden ve belediyeye giderek gözaltına aldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu