Samsun’da tüm AVM’ler kapandı..! – 8480

Samsun'da tüm AVM'ler kapandı..!

Coronavirüsü vakalarının ülkemizde görülmesinin ardından alınan tedbirlerle ülke adeta karantinaya alınırken, Alışveriş ve Yaşam Merkezleri de ‘kapanma kararı’ aldı. Samsun’da 5 AVM, süresiz kapandı.

Önce çalışma saatlerinde değişikliğe giden AVM yönetimleri, artan vakalar üzerine çalışanların sağlığını düşünerek, ‘kapatma kararı’ aldığını açıkladı. Üst üste gelen ‘kapatma’ açıklamalarına son olarak da ünlü çok sayıda marka dahil olurken, AVM’lerdeki şubelerini kapatma kararı aldığını duyurmuştu. Dev markalar; vatandaşları internet üzerinden alışveriş yapmaya davet etmişti.

Samsun’da faaliyet gösteren 5 farklı AVM, kapılarını ziyaretçilerine kapatma kararı aldığını sosyal medya hesaplarından duyurdu. AVM’lerde sadece gıda üzerine hizmet veren Migros, eczaneler ve yeme içme faaliyeti gösteren işletmeler açık kalacak. Canik İlçesi’nde bulunan Lovelet Outlet ve Piazza AVM, Atakum İlçesi’nde bulunan City Mall AVM ve Yeşilyurt AVM, İlkadım İlçesi’nde bulunan Bulvar AVM, kapatma kararını duyurdu. AVM yönetimleri, ne zaman açılacakları konusunda tarih vermedi. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu