Samsung HMD Odyssey Sahipleri İki Ay Ücretsiz Viveport Infinity Üyeliği Kazanıyor – 7752

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Samsung HMD Odyssey Sahipleri İki Ay Ücretsiz Viveport Infinity Üyeliği Kazanıyor

VIVEPORT ve Samsung bugün, tüm Samsung HMD Odyssey sahiplerinin, VR içerikler için ilk sınırsız abonelik hizmeti olan Viveport Infinity’den iki ay ücretsiz üyelik kazanacağını duyurdu. Samsung HMD Odyssey sahibi olan yeni veya mevcut Viveport Infinity üyeleri, 18 Eylül’den başlayıp 2019’un sonuna kadar olan süre içerisinde Viveport hesapları üzerinden iki aylık ücretsiz erişim haklarını kullanabilecekler.

Viveport Infinity, VR yolculuğunun başlangıç noktası oluyor. Samsung HMD Odyssey sahipleri yüzlerce oyun, uygulama ve videoya sınırsız erişim sayesinde özgürce oyun oynayıp, favorilerini keşfedecek. Üyeler, harika bağımsız yapımların yanı sıra Vertigo Games’ten A Fisherman’s Tale, Coinflip Studios’tan Ninja Legends ve Resolution Games’ten Angry Birds VR: Isle of Pigs gibi birinci sınıf VR oyunların da yer aldığı sürekli genişleyen Infinity arşivinden istedikleri Windows Karma Gerçeklik uyumlu oyunu oynayabiliyor. Aylık 12,99 ABD Dolar ya da ön ödemeli yıllık üyelik ile ayda 8,99 ABD Dolar’a gelen abonelik seçenekleriyle Viveport Infinity, VR için en uygun teklifleri sunuyor.

“Amacımız donanım tercihinden bağımsız olarak tüm VR topluluğunun VR içeriklere erişebilmesini sağlamak.” diyen Viveport Başkanı Rikard Steiber, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm Samsung HMD Odyssey kullanıcılarını, VR oyunlarını sınırsız bir şekilde keşfetme olanağı sunarak sanal gerçeklik deneyimini zenginleştiren Infinity hizmetine davet ediyoruz.”

Bugünden yıl sonuna kadar Viveport Infinity üyeliği başlatan tüm Samsung HMD Odyssey sahipleri, Viveport’tan otomatik olarak iki aylık ücretsiz ve sınırsız oyun hizmeti alacak. Ayrıca, daha önceden Viveport Infinity üyesi olan Samsung HMD Odyssey sahipleri de iki aylık ücretsiz hizmetten yararlanabilecek. Bu üyeler kampanya süresince, aylık kuponlar, ücretsiz yapım hediyeleri ve Viveport Video’daki üst düzey Infinity içerikler gibi tüm Viveport Infinity üyelik avantajlarını da kullanabilecek. Bu kampanyadan nasıl faydalanacağınız hakkında daha fazla bilgiyi şu kılavuzda bulabilirsiniz.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu