Samsung QLED TV’lerden Mutluluk Hikayeleri – 7098

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Samsung QLED TV’lerden Mutluluk Hikayeleri

Tüketicilerin yüzde 95’inin[1] QLED TV’lerinden memnun olduğunu, yaptığı bir araştırmayla ortaya çıkaran Samsung, QLED TV Mutlu Müşteri Hattı projesini başlatıyor. Projenin amacı mutlu Samsung müşterilerinin deneyimlerini tüketicilerle paylaşmak ve öykülerinin geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak. Proje kapsamında görüntü kalitesi, tasarım ve akıllı özellikler bakımından Samsung televizyonlarından mutlu olan tüketici öykülerinin anlatıldığı üç video çekildi.

Sinemayı Evinize Getiren Teknoloji

İlk reklam filminde Samsung QLED TV modellerini kullanan tüketiciler gerçek görüntü kalitesi ve akıllı uygulamalar ile film keyfini sinemadaymışçasına evlerinde yaşıyorlar. Gerçek görüntü kalitesi ve akıllı uygulamaları ile dikkat çeken QLED TV’nin tercih edildiği filmde eve gelen misafirler sinemaya gitmek yerine, evde film izlemeyi tercih ediyorlar.

Evinizi Stadyuma Çeviren Teknoloji

İkinci reklam filmi ise evde maç izlemek isteyen tüketicinin, arkadaşları tarafından ısrarla maça gitmek için ikna edilmeye çalışılması üzerine kurgulandı. Bu filmde de QLED TV kullanıcısı, televizyonunun yüzde 100 renk hacmi ve capcanlı futbol moduyla maç keyfini stattaymış gibi evinde izlemek üzere arkadaşlarını davet ediyor. Samsung QLED TV’ler, parlaklık seviyesi ve renk arasında tercih yapma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. TV endüstrisinde bir ilk olarak, QLED TV, 1.500 ila 2.000 nitlik zirve parlaklığında %100 renk hacmi sunuyor.

Salonunuza Şıklık Katan Teknoloji

Son reklam filmi ise, evinde kablo kirliliği ve siyah bir TV ekranına bakan mutsuz bir tüketicinin, Samsung QLED TV’si olan arkadaşının evinde Ambiyans Modu ile tanışmasını anlatıyor. Televizyonun evin tasarımıyla bütünleşmesini sağlayan Ambiyans Modu, televizyonun monte edildiği duvardaki rengi veya deseni algılıyor ve dekorla uyumlu, transparan görünümlü ve şık bir ekran vaat ediyor.

Samsung QLED TV Mutlu Müşteri Projesi kapsamında ayrıca, seçili Samsung satış noktalarındaki standlara telefonlar yerleştirilecek. Yerleştirilen telefonlar çaldığında cevap veren mağaza ziyaretçileri QLED televizyonlarından memnun olan Samsung müşterilerinin deneyimini dinleme olanağını bulacak.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu