Samsung’dan Hediye Yağmuru – 7599

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Samsung’dan Hediye Yağmuru

Samsung, 7-8 Eylül tarihlerinde Bağdat Caddesi Samsung Deneyim Mağazası ve İstinyePark mağazalarında tüketicilere birbirinden eğlenceli aktiviteler düzenliyor. Mağazayı 10:00 – 22:00 saatleri arasında ziyaret edenler aktivitelere katılmanın yanı sıra 1 adet Galaxy Note10 veya Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı veya Galaxy Note10 Telefon Kılıfı kazanma şansı elde edecekler. Bağdat Caddesi Samsung Deneyim Mağazası ve İstinyePark mağazalarından 200 TL üzerinde alışveriş yapan ilk 100 kişiye Kablosuz Hızlı Şarj Aleti hediye edilecek. Ayrıca her iki mağazadan da Note10/Note10+ satın alanlara mağazanın stoğunda bulunan, seçtiği 1 adet Galaxy Note10/Note10+ telefon kılıfı hediye olarak verilecek. Mağazaya gelen tüm tüketicilere kendilerine hediye edilmek üzere Galaxy Note10 ile kişiye özel portre çizimi yapılacak.

Galaxy Note10 kazanma fırsatını yakalayın

7-8 Eylül tarihlerinde 10:00 – 22:00 saatleri arasında hem Bağdat Caddesi Samsung Deneyim Mağazası hem de İstinyePark’taki Samsung mağazasını ziyaret edenler, Number Keeper oyununa katılarak Galaxy Note10 kazanma şansı elde edecek. Elektronik sayaçta 1.009.149 sayısını durduran ilk şanslı kişi Galaxy Note10’un sahibi olacak ve akıllı telefonun sunduğu en teknolojik yenilikleri deneyimleme imkanı bulacak.

Burak Yörük ve Batuhan Begimgil katılımcılarla buluşacak

7 Eylül Cumartesi günü oyuncu Burak Yörük ve Batuhan Begimgil, Bağdat Caddesi Samsung Deneyim Mağazası’nda katılımcılar ile bir araya gelecek. Burak Yörük ile düzenlenecek dijital imza etkinliğinde katılımcılar, Burak Yörük’ün Note10 ile çektiği ve sonrasında da S Pen ile ekrana imza atıp, katılımcılara e-posta ile gönderdiği bir fotoğrafa sahip olacak.

Deneyim alanları oluşturulacak

Bağdat Caddesi Samsung Deneyim Mağazası ve İstinyePark mağazalarında AR Doodle ve S Pen özelliklerinin anlatıldığı ve Galaxy Note10 özelliklerini deneyimlenebileceği çeşitli kurgular olacak. Katılımcılar deneyim alanında farklı hediyeler kazanma şansı elde edecek. Bağdat Caddesi Samsung Deneyim Mağazası’nda ise Canlı Odak Video deneyim alanı kurulacak. Bu alanda video çeken katılımcılara, e-posta ile videoları gönderilecek.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu