Samsunlu İş İnsanı 3 kişinin hayallerini gerçekleştirecek! – 5626

Samsunlu İş İnsanı 3 kişinin hayallerini gerçekleştirecek!

Metro Holding Kurucu ve Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, sosyal medya hesabından başlattığı “Bana Anılarını Değil, Hayallerini Anlat!” isimli yarışmada, eğitimden yurt dışı gezisine, evlenmek veya balayı yapmak isteyen, eğlence yada yazılım gibi teknolojik projeler üreten gençlere destek verecek.

“Hayalini veya projeni hayata geçirmeye hazır mısın?” diyen Samsunlu iş insanı Galip Öztürk, “Hayalini veya projesini söyleyen 3 kişinin hayalleri gerçek oluyor. 4 kişilik jüri üyesinin belirlediği hayaller veya projeler hayat bulacak. Benden bir şey istemenin sınırı var mı? Tabiki yok! Eğitim için yurtdışına gideceksindir, evlenecek veya balayı yapacaksındır, hatta sınırları zorlayıp skydiving yapmak istiyorsundur veya mucit veya yazılımcısındır ve bir projen vardır veya şirketlerimiz ile ilgili projelerin vardır. Kim bilir belki bu istek veya projen gerçek olur! Hayal gücünün sınırı olmasın! İstediğin şeyi yazabilirsin” diye yazdı.

“Bana Anılarını Değil, Hayallerini Anlat!” isimli yarışmaya “http://bit.ly/2XxH5z3” adlı başvuru linkten kısa formu doldurup, katılabilirsiniz. Kazanan hayaller yada projeler, 17 Haziran’da açıklanacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu