Samsunlu Kadın Girişimci – 8252

Samsunlu Kadın Girişimci

2013 Yılında Kalkanca Lokasyonunda müşterilerine hitap eden Aslı Öziç, ” işyerimde en temel özelliğimiz bizden  istediğini alan mutlu şekilde ayrılan müşteriler oluşturmaktır.” Dedi. Sektörde müşteri memnuniyetinin olmazsa olmaz koşulları olduğunu da ifade eden Aslı Öziç, ” İş kolumuzda vizyonumuz işe her gün sektördeki modayı yenilikleri takip ederek daha iyi daha kaliteli hizmet vermek.” Diye konuştu.

Güler yüzlü ve her biri işinde uzman bir ekip ile çalıştıklarını da anlatan Öziç, hizmet alanlarını işe şöyle sıraladı.

“Müşteri memnuniyetinin vaz geçilmez öncelik olduğu işlerimizde  Saç Kesimi , Saç Boyama (Renklendirme) , Saç Bakımı , Saç Örgüsü ,Topuz , Manikür , Pedikür , Röfle , Balyaj, Ombre , Sombre , Ağda , 3D Microblading ,Gelin Başı ,Kaş Dizayn ,Kirpik Lifting, Keratin hizmeti verme yanında ayrıca saç bakım ürünlerimiz ilede müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz . “

SAÇLARINIZI SOĞUK KIŞA HAZIRLAMANIN 

6 ‘N KURALI Kış mevsiminin sert şartlarına karşı cildinizi korumaya başlarken, peki ya saçlarınızı? Soğuk havanın saçlarınızda ortaya çıkardığı olumsuz etkiler cildinizdekilerle benzeşiyor. Unutmayın, saçlarınızın da bakıma ve biraz şımarmaya hakkı var. Saçlarınızı kışa hazırlayacak ipuçları… DOYURUCU NEM Soğuk hava nasıl cildinizi kurutuyorsa saçlarınıza da aynı etkiyi yapıyor. Bu yüzden derece iyice aşağı düşmeden saçlarınıza nem maskesi yapmayı alışkanlık haline getirin. Bu adım saç tellerinizi şımartırken kabarmayı da engelleyecektir.

SAĞLIKLI UÇLAR

Rutin bir şekilde saç kırıklarını aldırmak daha dayanıklı ve güçlü saçların olmazsa olmazı. Mevsimin getirdiği çevresel etkenlere karşı daha korumalı saçlar için kuaför randevunuzu geciktirmeyin. Randevularınız arasında kırık önleyici ürünler kullanarak saçlarınıza ekstra yardımcı olabilirsiniz.

HIZLI MASAJ

Günde yalnızca birkaç dakika saç diplerinize masaj yaparak saçlarınızı güçlendirebilirsiniz, nasıl mı? Saç masajı kan dolaşımını artırarak saçların daha çok beslenmesini sağlarken aynı zamanda cildin doğal yağ üretimini hızlandırıp saçlara yeni bir nem kaynağı sağlıyor.

BUHAR BANYOSU

Saçlarınıza buhar banyosu yaptırmak kış gelmeden önce onlara güç vermek için etkili yöntemlerden. Saç derisini temizleyip dolaşımı hızlandıran buhar banyosu aynı zamanda saç tellerine nem kazandırıyor, yeni saç oluşumunu destekliyor ve uygulanan bakım ürünlerinin saç derisine daha hızlı nüfuz etmesini sağlıyor.

YAĞ HAPSİ

Saçlarınıza yağ bakımı yapmanın birçok faydası var. Nemli ya da kuru saça uygulayacağınız yağ bakımı, saçtaki nemi içeri hapsederken aynı zamanda soğuk havaların sert etkilerine karşı saç tellerine kalkan oluyor.

Stres saç Döker mi ?

Günümüzde stresin birçok hastalığa neden olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Bu hastalıkların başında saç dökülmesi gelmektedir. Yoğun stres altında olan kişilerin saçlarında zaman zaman ya da sık sık dökülmeler meydana gelir. … Ve kişi panikleyip, bu saç dökülme durumundan daha da çok strese girebilmektedir. Stres kaynaklı dökülmelere çözüm önerisi Peki, stresten saç dökülmesine ne iyi gelir? Strese bağlı saç dökülmesinde atman gereken ilk adım stres sorununu çözmek olmalı. Sonrasında ise saçlarını güçlendirecek, saçlarının dökülmelere karşı dirençli olmasını sağlayacak saç bakım ürünlerini kullanmanı öneririz.

Boya,jöle,köpük,wax gibi ürünler saç Döker mi ?

Saç dökülmesi, saç boyasından etkilenmez. Saçın dış kısmı ölüdür. Boya gibi işlemler sık uygulanıyorsa saçın nemini kaybetmesine, yıpranmasına, en kötü kırılmasına sebep olabilir. Jöle, köpük, wax gibi şekillendirici ürünler uzun dönemli ve saçtan durulanmadan üst üste kullanılması durumunda saç derisinde birikim yaparak saçı ağırlaştırabilir ve kepek oluşumuna sebep olabilirler ancak saç dökülmesine neden olmazlar. Saç dökülmesi özellikle erkeklerde erken yaşlarda görülüyorsa mutlaka genetik yatkınlık ihtimali değerlendirilmelidir.

Şampuan seçerken nelere dikkat edilmeli ?

Piyasadaki şampuan ve saç kremlerinin önemli bir kısmı silikon bazlıdır. Silikon, saç tellerinin etrafını sararak daha parlak ve dolgun görünmesini sağlar ancak saç telinin nem almasını da bloke eder. Kuruyan saçlar parlaklığını yitirir ve kırıklar meydana gelir. Silikon bazlı olmayan esansiyel yağlar içeren kaliteli şampuanlar tercih edilmelidir. İyi kalitedeki şampuanlarda nemlendirici olarak gliserin bulunur. Doğal gliserin yerine sodyum loret sülfat veya daha da kötüsü loril sülfit içeren şampuanlar kullanmaktan kaçınılmalıdır, çünkü bu maddeler saçı tahriş eder; yağlı, kepekli ve kaşıntılı bir kafa derisine neden olur. Petrol türevi maddeler içermediğinden de emin olunmalıdır.

Saç Kırıkları nasıl Düzelir ?

Saç kırıklarından kurtulmanın en kolay yolu saç kestirmektir.kırıklarından kurtulduktan sonra ise tekrar kırılmasını önlemek için bazı önlemler almakta fayda vardır. Bitkisel içerikli yağlar, ısıya karşı saç uçlarını koruyan serumlar ve uygulanacak basit kurallar saçlarınızın daha uzun süre kırıklara karşı dayanmasına yardımcı olacaktır. Özellikle argan yağı saç için eşsiz bir yağdır. Saçın nem dengesini korumasına yardımcı olur ve yumuşak kalmasını sağlar. Kolay taranmasını sağladığından tarak ve fırçaların oluşturduğu kırılmaları en aza indirgemektedir. Bunun dışında saçlarınıza uygulayacağınız serumlar ile ısıya karşı olan dayanıklılıklarını artırabilirsiniz. Ancak bu serumlar sadece saç uçlarına uygulamalısınız. Saçlarınızı mümkün olduğunca kendi kendine kurumaya alıştırmalısınız. Eğer bunun için vaktim yok diyorsanız saçlarınızı önünüze alarak kurutmak da bir başka yoldur.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu