Samsunspor Petrol Ofisi İşbirliği – 10430

Samsunspor Petrol Ofisi İşbirliği

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Kulüp Müdürü Soner Soykan ile Reklam ve Pazarlama Müdürü Tuğba Kocaeli’nin ev sahipliğinde 13 Temmuz’da Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine, Petrol Ofisi’nden Karadeniz Bölge Müdürü Uğur Kayımoğlu ve Saha Müdürü Utku Yürüten katıldı. Töreninin ardından açıklama yapan Samsunspor ve Petrol Ofisi yetkilileri, işbirliğinin hem taraftarlar, hem de kurumlar için sağlayacağı avantajları ve anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

ANLAŞMA, SAMSUNSPOR VE TARAFTARLARINA AVANTAJLAR SAĞLIYOR

Samsunspor’u desteklemek isteyen tüketiciler, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından temin edilebilen Samsunspor logolu Positive Card ile tüm Türkiye’deki Petrol Ofisi istasyonlarından yapacakları akaryakıt ve PO/Gaz alımlarıyla Samsunspor’a katkı sağlayabilecek. Öte yandan Petrol Ofisi istasyonlarında bu özel kartı kullanan taraftarlar, akaryakıt alışverişlerinden 3 kat Positive Puan kazanma ve çeşitli avantajlardan yararlanma şansını da elde edecekler.

15 Haziran 2021 tarihine kadar sürecek kampanya hakkında detaylı bilgiye, Samsunspor web sitesi ve anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından ulaşılabiliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu