Samsun’un Alt Yapısını Yeniden İnşaa Etmeye Hazırız! – 7251

Samsun'un Alt Yapısını Yeniden İnşaa Etmeye Hazırız!

Belediyeler ve SASKİ, önümüzdeki dönemde özellikle kırsal bölgeler başta olmak üzere şehir merkezini de kapsayan kapsamlı bir alt yapı çalışması başlatacak.

Temiz içme suyu ve kanalizasyon gibi sorunları ortadan kaldırmak isteyen Samsun’da belediyelere ve SASKİ’ye bu anlamda çözüm ortağı olmaya hazır firma ise, Tekkeköy İlçesi’nde 9.500 metrekare alan üzerine kurulu, plastik boru ve ek parçaları, alt ve üst yapı projelerinde kullanılan plastik boruların temini ve pazarlamasını gerçekleştiren SMS Metal Plastik A.Ş. olacak.

SAMSUN’UN ALT YAPISINI YENİDEN İNŞAA ETMEYE HAZIRIZ!
SMS Metal Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sevinç, Samsun’un ve Türkiye’nin alt ve üst yapısını inşa etmeye hazır olduklarını kaydetti.

Cumhuriyetin 100. Yılında Samsun’a yatırım yapmanın gururunu yaşadığını belirten SMS Metal Plastik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sevinç, “20 yıllık iş tecrübemizi, Tekkeköy İlçemizde açtığımız 9.500 metrekare alan üzerine kurulu yeni iş yerimizde plastik boru sektörüyle buluşturduk. Alt ve üst yapı projelerinde kullanılan her türlü plastik boru ve ek parçalarının temini ve pazarlamasını gerçekleştiriyoruz. Samsun’un 17 ilçesinde alt yapı yenileme çalışmaları başlıyor. SMS Metal Plastik A.Ş. olarak Samsun’un alt ve üst yapısını yenilemeye hazırız. Samsun’a hizmet etmek için Büyükşehir, SASKİ ve 17 ilçe belediyemize çözüm ortağı olmaktan gurur duyarız.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu