SAMÜ Personel Alacak – 7455

SAMÜ Personel Alacak

Bu yıl eğitim-öğretim faaliyetine geçecek olan Samsun Üniversitesi’ne personel alımı gerçekleştirilecek. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan ilana göre Samsun Üniversitesi’ne KPSS şartı olmadan 35 personel alımı yapılacak.  

İŞTE KADROLAR 

Samsun Üniversitesi’ne alınacak 35 personel kadrosu şu şekilde: 15 güvenlik görevlisi (Silahsız) , 1 bahçıvan (Fidan yetiştiricisi), 2 kalorifer ateşçisi (Katı ve sıvı yakıt), 1 bahçıvan (Çiçek yetiştirme işçisi), 1 soğutmacı ve havalandırmacı (İklimlendirme), (Soğutma-ısıtma sistemleri bakım ve onarımcısı), 1 havacılık simülatör uzmanı, 1 haberci, 1 satış danışmanı,  1 elektrikçi (genel), 2 mutfak görevlisi , 1 aşçı, 1 kurumsal iletişim uzmanı, 1 telefon santral operatörü, 6 temizlik görevlisi

KİMLER BAŞVURABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekiyor. İşte şartlar; Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, sabıkalı olmamak, özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak, kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,  yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak, Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak), adayların, başvurunun son günü itibarıyla duyurumuz ve ekinde yer alan tabloda meslek kollarına uygun olarak talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak. Ayrıca  talep şartlarını taşımadığı sonradan  anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabileceği belirtildi. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu