Sarı Lacivertli Takım Sezon Sezonunda Sözleşmesi Sona Erecek 9 Oyuncudan 5’i ile Sözleşme Yenileceğini Söyledi. – 7857

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Sarı Lacivertli Takım Sezon Sezonunda Sözleşmesi Sona Erecek 9 Oyuncudan 5'i ile Sözleşme Yenileceğini Söyledi.

Sarı lacivertli kulüp, sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan futbolculardan 5 ile tekrardan sözleşme imzalamayı düşünüyor. Fenerbahçe takımı ara transfer sezonu için çalışmalarına başladı. Fenerbahçe yönetimi bir yandan da sözleşmesi sona erecek olan oyuncular için yeni bir sözleşme önermeyi düşünüyor. Sarı lacivertli takımda Ertan Ersu, Mauricio Isla, Adil Rami, Hasan Ali  Kaldırım, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Emre Belözoğlu ve Nabil Dirarın sözleşmeleri Haziran da bitecek. Teknik ekip bu futbolculardan Hasan Ali Kaldırım, Isla, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci ve Nabil Dirar ile tekrardan kontrat imzalamayı düşünüyor. Fenerbahçe yönetimi bu yüzden futbolcuların menajerlerini bilgilendirmek için mesaj yolladı. Emre Belözoğlu jübilesini Fenerbahçe’de yapacak!

Sezon sonunda jübile yapmayı düşünen Emre Belözoğlu, deneyimli futbolcu ile yapılacak görüşmede jübile yaptıktan sonra nasıl bir kariyer planlanması yapacağı konuşulacak.

Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe de yeni görevi belli olucak fanatik de yer alan habere göre Deneyimli futbolcu antrenör olarak mı yada profesyonel bir görev mi yapacağı belli olacak ve Fenerbahçe ile sözleşme için masaya oturacak.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu