SASKİ’den Şaşırtan Paylaşım! – 7760

SASKİ'den Şaşırtan Paylaşım!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü’nün resmi twitter hesabından yapılan paylaşımlar, görenleri şaşırttı. Kurum sayfasında, Samsun yerine başka illerin fotoğraflarının paylaşılması görenleri şaşkına çevirdi. Söz konusu durum, sosyal medyada oldukça konuşulurken, SASKİ’nin Cuma mesajını İstanbul, günaydın mesajını ise Trabzon-Of resmi ile yapması, sosyal medyada oldukça eleştirildi. 

SASKİ: HATA YAPTIK 

SASKİ’nin sosyal medya hesabından konu ile ilgili gelen eleştiriler üzerine de açıklama yapıldı. Söz konusu paylaşımların sehven yapıldığı belirtilirken, “Değerli arkadaşlar, paylaşılan görsel sehven paylaşılmıştır. Tüm paylaşımlarımıza bakarsanız bu konuda hassas olduğumuz anlaşılacaktır. Samsunumuzla alakalı paylaşımlar Samsun ile alakalı olmalıdır, kabul. Lakin hataen yapılan bir paylaşıma başka anlamlar yüklememek gerekir “ifadeleri kullanıldı. Söz konusu açıklama her eleştirinin altına paylaşıldı.

SASKİ’nin paylaşımları görenleri şaşırttı. Kurumun twiter hesabından yapılan paylaşımlarda cuma mesajında İstanbul, günaydın mesajında ise Trabzon-Of resmi kullanıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu