Şehit Astsubay İçin Mevlit Okutuldu – 10327

Şehit Astsubay İçin Mevlit Okutuldu

Havza’ya bağlı Kocapınar Mahallesinde Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Havza Belediyesi ve Havza Öğretmen Evi işbirliği ile mevlit programı düzenlendi.

Mevlit öncesi Havza Belediyesi tarafından katılımcılara maske ve dezenfektan dağıtıldı.
okunan mevlidin ardından Şehit Astsubay Demirci ile tüm şehitler için edilen dua ile son buldu.

Mevlit programının sonunda Kaymakam Kurnaz ile Belediyesi Başkanı Özdemir, şehidin ailesine taziye dileklerini iletti.

Kaymakam Kudret Kurnaz Metin Yılmaz, şehit aileleri için her zaman göreve hazır olduklarını vurgulayarak, “Bizler için canlarından can veren şehit ailelerimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Şehitlerimiz bu vatana olan borçlarını canları ile ödedi. Bizler de onların emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmanın gayreti içindeyiz.” dedi.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise şehitlerimizin emanetleri için her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek; “Bu vatanı vatan yapan aziz şehitlerimizdir. Bizler onların emanetlerine karşı her zaman göreve hazırız. Bu vesile ile Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve birliği için canlarını veren şehitlerimizi rahmet ve saygı ile yad ediyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Allah güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun.”dedi.

Düzenlenen mevlide şehidin ailesinin yanı sıra Havza Kaymakam Vekili Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı  Yüzbaşı Alpaslan Bostancı, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, Ak Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Etli, Üzeyir Bahadur, Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Harun Saat ile vatandaşlar katıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu