Şelaleler şehri sonbaharda ziyaretçilerini cezbediyor – 7816

Şelaleler şehri sonbaharda ziyaretçilerini cezbediyor

Şelaleleri ile ünlü şehrimiz Düzce’de sonbahar mevsimin gelmesiyle tabloları aratmayan güzellikte eşsiz seyir zevki yaşatan doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı ziyaretçilerin uğrak noktası haline gelmiştir.

Şelaleler şehri namına yakışır yüksek kesimlerden akan Aydın pınar, Güzel dere,  Saman dere ve Aktaş şelaleleri yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi.

Doğaseverlere dev kayın ağaçları arasından akan şelalelin dinlendirici sesi arasında sonbaharın mükemmel renkleriyle doyumsuz manzara sunuyor.

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Resul taşan yaptığı açıklamalarda şehrimiz nam-ı değer şelaleler şehri olarak bilinir. Şelalelimiz ilimizin en çok ziyaret edilen yerlerindendir. Özellikle dini bayramlarda bu şelaleler ziyaretçilerin uğrak yeri oldu. Tüm yıl boyunca ziyaret edilen şelalelerimizi ziyaret edip tabiat parklarımızda piknikler yapmışlardır. Dedi

Ülkemizin cennet köşelerinden olan Düzce’miz her mevsim ayrı bir güzel şimdi hazanı yaşadığımız şu dönemde yeşilden kızıla renk geçişlerini seyri ayrı bir güzellik yaşatıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu