Sevilen K-Beauty Markası Frudia, Ürün Ailesini Genişletiyor! – 6301

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Sevilen K-Beauty Markası Frudia, Ürün Ailesini Genişletiyor!

Bitki ve meyve özlerinden ilham alınarak 30 yıl süren araştırmalar sonucunda yaratılan cilt bakım markası Frudia, Türkiye’de satışa çıktığı günden itibaren gördüğü yoğun ilgi üzerine tüm ürün ailesini eksiksiz olarak Watsons’ta bizlerle buluşturuyor.

Frudia içerdiği bileşenler sayesinde farklı ihtiyaçlara sahip ciltlere Blueberry, Citrus, Green Grape ve Pomegranate olmak üzere 4 farklı serisi ile hitap ediyor. Frudia’nın yüz temizleme jelinden toniğe, maskeden el kremine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Yeni Frudia maskeleriyle canlı ve nemli citler

Frudia ailesine yeni katılan kağıt maskeler Air Snowy ve Air Watery farklı cilt tipleri için bakım alternatifleri sunuyor.

Frudia Air Watery, kuru ciltler için 3 katlı nemlendirici özelliği ile daha nemli ve parlak bir cilde kavuşmanıza ve bileşenleri sayesinde cildi dengeleyerek nefes almasına yardımcı oluyor. Elma, üzüm, portakal, limon ve yeşil limon özlerinden oluşan maske, zengin meyve özlerinin karışımı sayesinde cildin nem bariyerinin korunmasını ve kuvvetlenmesini destekliyor. Frudia Air Watery, aşırı kuru, özellikle dudak ve göz kenarlarında belirgin çizgilere sahip, hatalı makyaj uygulamalarından meydana gelmiş pullanmaları olan hassas ciltler için de etkili.

Frudia Air Snowy, içeriğindeki meyve özleri sayesinde ciltteki nemin dengelenmesine, uzun süre parlak ve canlı görünmesine yardımcı oluyor. Doğal içerikli bitkisel maske, cilde aydınlık bir görünüm sunarken nem bariyerini de korumaya yardımcı oluyor. Frudia Air Snowy; mat ve cansız görünen, renk eşitsizliği yaşayan ve hassas tüm ciltler için de kullanımına uygunluğu ile dikkat çekiyor.

Her iki maske de temiz ciltte 10-20 dakika bekletiliyor, çıkardıktan sonra ciltte kalan nemlendirici jel kuruyana kadar masaj yapılarak tüm cilde yediriliyor.

Frudia Citrus serisine yeni katılan Citrus Serum Brightening aydınlatıcı serum ve Citrus Brightening Micro Cleansing Foam temizleme köpüğü ile daha canlı ciltler

Frudia’nın Citrus serisine katılan yeni ürünler Citrus Serum Brightening ve Citrus Brightening Micro Cleansing Foam içerdikleri zengin C Vitamini ile cildin dayanıklılığını destekliyor. Citrus Brightening Serum, beyazlatma etkisi ile de lekelerin görünümünün azaltılmasına yardımcı oluyor. Cilde derinlemesine bakım yapan ürün, portakaldan iki kat daha fazla flavonoid madde içeriyor. Çevresel etkenlerin üstesinden gelmek için Jeju mandalinasının güçlü enerjisini içeren ürün %61 oranında narenciye özü içeriyor. Citrus Brightening Serum, cildin alt katmanlarına nüfuz ederek, yoğun bir bakım sağlıyor.

%46 oranında narenciye özü içeren Citrus Brightening Micro Cleansing Foam, köpükten gelen hafif yapısı ile cildi derinlemesine temizliyor. Jel kıvamlı yapısı, su ile birlikte değişerek köpük haline gelen ürün gün boyu temiz ve taze bir cilt isteyenler için ideal.

Frudia Pomegranate ile nardan gelen mucizevi güzellik

Güçlü anti-aging etkiye sahip Pomegranate serisinin yeni ürünleri Frudia Pomegranate Nutri- Moisturizing Serum ve Pomegranate Nutri-Moisturizing Sticky Cleansing Foam narın mucizevi etkilerini barındırıyor. Kleopatra’nın favori meyvesi olan nar, kırışıkların görünümü azaltmaya yardımcı oluyor. Daha genç bir görünüm sağlamak için cilt bakımının vazgeçilmezleri arasında yer alan Frudia Pomegranate serisi Goheung, Kore’de yetişen narlardan elde ediliyor ve %63 nar özü içeriyor. Serinin yeni ürünü Frudia Pomegranate Nutri- Moisturizing Serum cildin elastikiyetini arttırmaya, kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Serum, cildin alt katmanlarına nüfuz ederek, derinlemesine bir bakım sağlıyor. Pomegranate Nutri-Moisturizing Sticky Cleansing Foam temizleme köpüğü ise nar özlü içeriği ile cildi temizleyerek ferah bir his yaşatıyor. Ürünün jel kıvamlı yapısı, su ile birleşince köpük haline geliyor.

Gerçek yabanmersini özü Frudia ile ciltlerde

Yabanmersininin anti-oksidatif gücünden ilham alan Frudia Blueberry serisine katılan Frudia Blueberry Hydrating Serum, nemsiz kalmış ciltlerde nem tutumunu sağlıyor. Dünyanın 10 süper gıdasından biri olan yaban mersini kuru ciltler için vazgeçilmez bir nemlendirme sunarken içerdiği zengin mineraller ve vitaminler ile canlı bir cilde sahip olmaya da yardımcı oluyor. Serum, cildin alt katmanlarına inerek yoğun nem desteği sağlıyor.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu